Belediye Başkanı Dingil’i ziyaret ettiler

03 Mart 2016 Perşembe 23:47
Bu haber 1017 kez okundu

İskenderun’un en eski ve kökü okullarından olan İskenderun Lisesi Okul Aile Birliği üyeleri, Birlik Başkanı Osman Cantemir başkanlığında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler. Başkanı Seyfi Dingil, ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Dingil'i ziyaret ettiler

 Dingil, göreve geldikleri günden bu güne kadar şehir merkezinde ilk, orta ve liselerde eğitim gören öğrencilerin fiziki anlamda daha modern alanlarda eğitimlerini sürdürmeleri için çaba harcadıklarını belirterek şunları söyledi; ”kent genelinde bulunan tüm okul ve ibadethanelerinin genel bakım, onarım ve temizliklerini yapıyoruz. Bu hizmetlerimiz her kesim tarafından takdir görüyor. Elbette bütçe imkanlarımız kısıtlı. Ama buna rağmen eğitim kurumlarına hizmetlerimiz hep önceliğimiz olmuştur ”şeklinde konuştu. İskenderun Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Osman Cantemir ve yönetim kurulu Üyeleri, lisenin ihtiyaçlarından bahsederek gerekli olan ihtiyaçlar doğrultusunda Başkan Seyfi Dingil’den destek talep ettiler.

Ziyarete gelen okul aile birliği üyeleri, İskenderun Belediyesinin okullara yaptığı hizmetleri takip ettiklerini ifade ederek, Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’de aynı zamanda bizim okulumuzun eski mezunlarından. Okullumuzun acil ihtiyacı olan çevre ve park düzenlenmesi konusunda ilgisini bekliyoruz diyerek ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.

Yorum Gönder