Belen Belediyesi’nden Muhteşem Konser!

27 Mayıs 2017 Cumartesi 11:06
Bu haber 1438 kez okundu

Belen Belediyesi’nin ev sahipliğinde İskenderun Çağdaş Musiki Derneği Belenlilere enfes bir konser sundu.

Belen Belediyesi'nden Muhteşem Konser!

Belen Belediyesi’nin ev sahipliğinde İskenderun Çağdaş Musiki Derneği (İÇMD), Belenlilere enfes bir konser sundu.
Bahçeşehir Kolejinde düzenlenen konserde Türk Sanat Müziğine gönül vermiş sanatseverlerin, hem gönüllerine hem de kulaklarına hitap etti.
Çağdaş Musiki Derneği 24 koro sanatçısı, 8 sazın sahne aldığı koroyu şef Özlem Kasar yönetti. Birbirinden güzel duygu yüklü Türk Sanat Müziklerini solo olarak İÇMD Başkanı Mehmet Kuseyirli, Özlem Kasar, Yadigar Kıyılı, Tufan Can Yekta, Hayrettin Kara, Ekrem Özpolat, Semran Demirci, Sabahat Özçelik, Özgür Canatar, Azade Akbin, seslendirdi. Koro şarkılarının da izleyenleri büyülediği konser etkinliğinde; Dernek Başkanı Kuseyirli ve Bahçeşehir Koleji Müdürü Mustafa Uçan, Kaymakam Aydın ve Belediye Başkanı Vurucu’ya sanata katkı ve desteklerinden dolayı karşılıklı plaket ve buket sunumu gerçekleştirildi.
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ve Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, yaptıkları kısa konuşmada İÇMD’ye bize bu güzel geceyi teşekkür ettiler.
Proğramın bitiminde İÇMD Başkanı Mehmet Kuseyir’li, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Adnan Vurucu’ya, Bahçeşehir Koleji Müdürü Mustafa Uçan’a, Belen Belediyesi Kültür Müdürü Özgür Erşan’a ve Belediye Personeli İbrahim Korkmaz’a katkılarından dolayı teşekkürlerini sunarak proğramı sonlandırdı.

Yorum Gönder