Belen Vali Erdal Ata’yı Konuk Etti!

23 Kasım 2016 Çarşamba 17:30
Bu haber 1205 kez okundu

Hatay Valisi Erdal Ata ilçe ziyaretleri kapsamında Belen ilçesini ziyaret etti.

Belen Vali Erdal Ata'yı Konuk Etti!

Hatay Valisi Erdal Ata ilçe ziyaretleri kapsamında Belen ilçesini ziyaret etti.

Belen’de ilk olarak Kaymakamlık ziyaretinde bulunan Vali Erdal Ata, burada Kaymakam Abdülaziz Aydın ile görüştü. Özellikle eğitim, güvenlik, sağlık ve ulaşımla ilgili konular ile yapımı devam eden projeler ve başlatılacak olan projeler hakkında Kaymakam Aydın’dan brifing alan Vali Ata, daha sonra Belen Belediyesi’ni ziyaret etti. Vali Ata'yı, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu kapıda karşıladı. Vali Ata, Başkan Vurucu ile bir süre görüşerek Belen Belediyesi’nin hizmet, yatırım ve projeleriyle ilgili bilgi aldı.

Belen’in kadim bir ilçemiz olması sebebiyle ayrı bir yeri olduğunun altını çizen Vali Ata, merkezi ve yerel yönetimlerde görev ayrımlarının olabileceğini ancak kurumlarımız arasında gerekli koordinasyonun sağlanarak milletimize ve devletimize hizmet etme konusunda herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerektiğini dile getirdi.

Kaymakamlık programının ardından Belen Belediyesini ziyaret eden Vali Ata, Belediye Başkanı Adnan Vurucu’yu ziyaret etti. Belen Belediyesi Meclis Üyeleri, Müdür ve İdare Amirleri tarafından karşılanan Vali Ata, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ile Belediye Başkanlığı makamında bir süre sohbet etti. Başkan Vurucu, Vali Ata’ya Belen’in yöresel ürünlerinden oluşan bir hediye sepeti sundu.

Yorum Gönder