Belen’de Fidanlar Toprakla Buluştu

08 Mart 2021 Pazartesi 11:46
Bu haber 453 kez okundu

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci Hatay’ın Belen İlçesi’nde gerçekleştirilen ağaç dikme etkinliğine katıldı.

Belen'de Fidanlar Toprakla Buluştu

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci Hatay’ın Belen İlçesi’nde gerçekleştirilen ağaç dikme etkinliğine katıldı.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, protokolle birlikte 7 Mart Pazar günü saat 11.00’de Hatay’ın Belen ilçesinde gerçekleştirilen ağaç dikme etkinliğine katıldı. Fidan dikme etkinli için Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Hatay Valisi Sayın Rahmi Doğan, Milletvekilleri ve değerli protokol üyeleri ile Türk-İş Sendikası başkanı ve temsilcileri Türk-İş Korgeneral Osman Erbaş Şehitler Ormanı’nda gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğine katılmak üzere Hatay/Belen Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’na geldi.

Etkinlikten sonra İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Vatanın her karış toprağı bizim için gelecek nesillerin emanetidir. Onlara emanetimizi en güzel şekilde teslim etmek için bugün anlamlı bir etkinliğe katıldık. Başta Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk hanımefendiye ve etkinliğin düzenlenmesinde öncülük eden Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Türk-İş Sendikası Genel Başkanı Ergün Atalay’a bu anlamlı etkinlik için teşekkür ediyor ve dünden bugüne tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnet ile yâd ediyorum” dedi.

Yorum Gönder