Belen’de İşçi Zamlarına Baklavalı Kutlama

30 Ocak 2019 Çarşamba 17:20
Bu haber 713 kez okundu

Belen Belediyesi ile Belediye İş Sendikası, kadrolu işçiler için 2019 yılı mali ve sosyal haklar üzerinde yapılan görüşmelerde mutabakata vardı.

Belen'de İşçi Zamlarına Baklavalı Kutlama

 Belen Belediyesi ile Belediye İş Sendikası, kadrolu işçiler için 2019 yılı mali ve sosyal haklar üzerinde yapılan görüşmelerde mutabakata vardı. Belediye İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç ve Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, işçilere yüzde 30 zam oranı sağlayan sözleşmeye imza attı.

Belen Belediyesi’nde gerçekleşen imza törenine; Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belediye İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç, başkan yardımcıları ve personel müdürleri hazır bulundu.

Protokolün imzalanması ile birlikte işçinin; yevmiye, giyecek, yiyecek, gıda, okul yardımları, sorumluluk zararları, direksiyon primleri ve koku paraları da maaşlara eklendi.

Başkan Adnan Vurucu, toplu sözleşmenin işçilerine hayırlı- uğurlu olmasını dilerken, “İşçilerimizin ücretlerine yapmış olduğumuz iyileştirmeler hayırlı ve uğurlu olsun. Güle güle harcasınlar” dedi.

Belediye İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç ise; işçinin ve emekçinin her daim yanında olduklarını belirterek, “Onların daha iyi şartlarda yaşaması ve çalışması önceliklerimiz arasında” diye konuştu.

Yapılan imza töreninin ardından işçiler aldıkları zam sevincini Başkan Adnan Vurucu ile baklava keserek kutladı.

Yorum Gönder