Belen’e Rüzgar Enerji Santrali

12 Mart 2021 Cuma 13:22
Bu haber 502 kez okundu

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısını HBB Başkanı Lütfü Savaş başkanlığında gerçekleştirdi.

Belen'e Rüzgar Enerji Santrali

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısını HBB Başkanı Lütfü Savaş başkanlığında gerçekleştirdi.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz gündem dışı konuşmalarda söz alarak yaptığı konuşmasında, Mehmet Şah Vakıf İşhanı’nın kent meydanı olmasında emeği geçen Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a teşekkür etti.

Gündem dışı iki madde olmak üzere toplamda 43 maddenin ele alındığı toplantıda, HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’nın Belen ilçesi Şenbük Mahallesi’nde iki adet 500 kwe gücünde yapılması planlanan Rüzgar Enerji Santrali için 2021 yılı bütçesinden ödenek ayrılması teklifi oy birliği ile kabul edildi.

Antakya’da yapılması planlanan sebze hali ile ilgili meclis üyelerine bilgiler veren Başkan Lütfü Savaş, bakanlıklar ile yazışmaların sürdüğünü bildirdi.

Ardahan’da düzenlenen Şehir Ödülleri 2020’de Hatay’ın 4 ödül aldığını belirten Başkan Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne ‘Yılın Gastronomi Şehri’ ödülü verildiğini anımsatarak, törene katılamadığı için ödülünü mecliste teslim aldı.

Bir sonraki meclis toplantısının 9 Nisan Cuma günü saat 15.00’te yapılması kararlaştırıldı.

Yorum Gönder