Birliğimiz Dirliğimiz Daim olsun!

20 Ekim 2016 Perşembe 13:34
Bu haber 1989 kez okundu

Esnaf Odaları toplantısında Birlik ve Beraberlik mesajları verildi.

Birliğimiz Dirliğimiz Daim olsun!
Esnaf Odaları toplantısında Birlik ve Beraberlik mesajları verildi.

Türk halkı 15 Temmuz’da Dünya’ya Demokrasi dersi vermiştir!

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası ev sahipliğinde düzenlenen Esnaf dayanışma toplantısında örnek birliktelik sergilendi. Petek Cafe’de Protokol üyeleri ve Esnaf Oda Başkanları kahvaltıda bir araya geldiler.

Toplantının ev sahipliğini yapan İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat yaptığı konuşmasında, Ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğine vurgu yaparak, “15 Temmuz ülkemizin üzerine çöreklenen bir karabulut oldu. Önce Allah’ın sonra milletimizin sayesinde bu beladan kurtulduk. Güzel ülkemizin birlik ve beraberliğimize kast etmek isteyenler asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Güzel ülkemin güzel ve yürekli insanları oldukça ülkemiz dimdik ayakta kalacaktır. Allah güvenlik güçlerimizi, bu güzel ülkemizin başından eksik etmesin. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın. Bu vesile ile toplantımıza katılan mülki amirlerimize, esnaf Oda başkanlarımıza da teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Ardından söz alan Hatay Esnaf Odaları (HESOB) Başkanı Kadir Teksöz ise, “15 Temmuz’da ülkemize hainlerce yapılmak istenen darbe girişimini kınıyoruz.  Bu vatan için şehit olan bütün kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Esnaf odaları olarak her zaman devletimizin yanında olduğumuzu onlarla  omuz omuza hareket ettiğimizi özellikle ifade etmek isteriz. Sağ olsun, mülki amirlerimiz de her zaman esnafımızın yanında oldular. Bizlerin dertlerini dinlediler. Her zaman kapıları bizlere açık oldu” şeklinde ifadelere yer verdi.

Son olarak söz alan İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit ise, “Esnaf Oda Başkanlarımızın da ifade ettiğimi gibi ülkemiz 15 Temmuz darbe girişimini, hain kalkışmayı Ordumuzun Emniyet Teşkilatımızla, milletimizle hakikaten bir demokrasi sınavı verdik. İnsan Hakları sınavı verdik. Dünya tarihine örnek olabilecek,  vatan millet ve hukuk değerlerini, demokrasiye sahip çıkarak Dünya tarihinde milletimiz eşsiz bir sayfaya imza atmıştır. İskenderun genelinde ise, gerek esnaflarımız, gerek İskenderun halkımız da demokrasiye ve insan haklarına, devletine sahip çıktı. Dimdik bir duruş sergiledi ve bundan dolayı da çok değerli İskenderun halkımıza da teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını şimdiden kutluyorum” dedi.

İskenderun kuyumcular ve Saatçiler Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, Belen kaymakamı Abdulaziz Aydın, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, İlçe Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz ve Esnaf Oda Başkanları katıldı. 

Yorum Gönder