“Birlik ve Beraberliğin En Güzel Örneği Yaşandı”

07 Ocak 2022 Cuma 09:46
Bu haber 644 kez okundu

Denizciler Çamlık Camisinde 2022 yılının ilk Cuma gecesinde ‘Çamlık Camisinde Gençlik Buluşuyor’ adı altında program düzenlendi.

'Birlik ve Beraberliğin En Güzel Örneği Yaşandı”

Denizciler Çamlık Camisinde 2022 yılının ilk Cuma gecesinde ‘Çamlık Camisinde Gençlik Buluşuyor’ adı altında program düzenlendi.
Genç yaşlı kadın erkek cemaatin doldurduğu  Denizciler Çamlık Camisindeki programa, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Müftüsü Osman Şekerci, Denizciler Mahalle Muhtarı Ali Rıza Kekeç ve ilçe genelinden  vatandaşlar akın ederek, manevi atmosferi yüksek böylesi bir geceden istifade ettiler.

Yatsı namazına müteakip İlahilerin okunduğu programda ayrıca Kur’an-ı Kerimi güzel okuma  Akdeniz Bölge 1.cisi Belen Gazi Abdurrahman Paşa Cami İmam Hatibi Hafız Fatih Bilir  Hoca, Okuduğu Kur’an-ı Kerim ile gönülleri mest etti.

Göreve geldiği günden bu yana yediden 77’ye herkesi camiyle buluşturan ve camiyi sevdiren Çamlık Camisi imam hatibi Hasan İnci’nin özverili çalışmaları   ile düzenlenen “Gençlik Buluşuyor” programında, Çamlık Camisine kazandırılan 4-6 yaş gurubu Kur’an kursunun 6 ay gibi kısa bir sürede tamamlanmasında emeği geçen başta İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı olmak üzere herkese teşekkür edilerek dualar edildi.

İskenderun İlçe Müftüsü Hafız Osman Şekerci  Sohbetinde ise;  “Demek ki istenince insanları camiye çekebiliyor ve camiyi sevdirebiliyoruz. Denizciler Çamlık Camisinde de Bu örneği görüyoruz. Gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

İskenderun İlçe Müftüsü Hafız Osman Şekerci tarafından programın sonunda dualar edildi. 

Gecenin sonunda cemaate, çiğ köfte, tatlı, lokum  ikramında bulunuldu.








Yorum Gönder