Birlikte Nice Yıllara!

01 Şubat 2018 Perşembe 14:00
Bu haber 1416 kez okundu

Yıllar ne de çabuk geçiyor. Mega Haber Gazeteniz dokuz yaşında… 30 Ocak 2009 tarihinde ilk sayımızda bu sütunlardan sizlere ‘Merhaba’ demiştik.

Birlikte Nice Yıllara!

Yıllar ne de çabuk geçiyor. Mega Haber Gazeteniz dokuz yaşında… 30 Ocak 2009 tarihinde ilk sayımızda bu sütunlardan sizlere ‘Merhaba’ demiştik.

Aslında Mega Yayın Grubu olarak zaten 1993 yılından bu yana ‘MEGA TV’,  ‘MEGA RADYO’ ‘www.megaradyoiskenderun.com’ , www.megatviskenderun.com gibi görsel, işitsel ve sosyal medya mecralarından 25 yıldır halkımızın gözü, kulağı ve sesi olmaya devam ediyoruz.

Mega Medya Grubu olarak, Basın Yayın mecrasında ilk hizmet günümüzden bu yana pozitif Kamu hizmeti sorumluluğuyla yıllardır İlkeli, dürüst ve objektif habercilik anlayışıyla olaylar ve toplum arasında güvenilir bir köprü olmaya çabalıyoruz. Bu çizgimizde gelişerek, kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. 

Vatan, Bayrak, Demokrasi, Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine bağlılıktan yana asla ödün vermeyen, daima adaletin, haklının ve halkın yanında yer alan, toplumsal etik değerlere, kişi hak ve hürriyetine saygılı, Basın Yayın ilkelerini içselleştirmiş fedakâr ekibimizle sizlere hizmet etmekten gurur duyuyoruz.

Saygıdeğer okurlarımız, değerli takipçilerimiz ve değerli halkımız, bugüne kadar bize hissettirdiğiniz güven ve verdiğiniz desteklerinizden dolayı Mega Medya Ailesi olarak sizlere sonsuz teşekkürler ediyoruz.

Bu güne kadar olduğu gibi, bundan böyle de sizlerin güvenine layık olmaya, doğru olduğuna inandığımız dürüst çizgimizden ödün vermeden kamuoyunu doğru bilgilendirmeye devam edeceğimizi saygı ve gururla sizlerle paylaşmak isteriz. Birlikte nice yıllara…

Yorum Gönder