Bisikletliler Anıtkabir Yolunda

07 Kasım 2018 Çarşamba 00:13
Bu haber 630 kez okundu

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘Atamızın Yolundayız’ bisiklet turuna katılan bisikletliler Anıtkabir’e uğurlandı. Hatay Bisiklet Spor Kulübü Başkanı Doç. Dr. Şerafettin Kaya önderliğinde Atamızın ebedi istirahat ahına pedal çevirecek olan 10 bisikletçi kendilerine sponsorluk desteği sağlayan Özel Defne Hastanesinin önünde düzenlenen uğurlama töreni ile ‘Atamızın Yolundayız’ bisiklet turunun startını verdiler.

Bisikletliler Anıtkabir Yolunda

Bu yıl dördüncüsü  düzenlenen  ‘Atamızın Yolundayız’ bisiklet turuna katılan bisikletliler Anıtkabir’e uğurlandı.  Hatay Bisiklet Spor Kulübü Başkanı Doç. Dr. Şerafettin Kaya önderliğinde Atamızın ebedi istirahat ahına pedal çevirecek olan 10 bisikletçi kendilerine sponsorluk desteği sağlayan Özel Defne Hastanesinin önünde düzenlenen uğurlama töreni ile ‘Atamızın Yolundayız’ bisiklet turunun startını verdiler. Bisikletçiler arasında Defne Hastanesi doktorlarından Serhat Gözel’in de bulunduğu kafileyi bu anlamlı yolculuklarına uğurlayanlar arasında Defne Hastanesi Genel Müdürü Uzm. Dr. Mehmet  Çelikel, İşletme Müdür Yardımcısı İbrahim Ünal, Başhemşire Nursen Ülke ve Doktorlar vardı.

Çıktıkları bu kutlu yolda tüm bisikletçilere başarı dileyen Defne Hastanesi Genel Müdürü  Uzm. Dr. Mehmet Çelikel, kurum olarak böylesine anlamlı bir etkinliğe doğru yol alacak olan Hatay Bisiklet Spor Kulübü bisikletçilerinin yanında yer almanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek kazasız belasız Anıtkabir’e ulaşmalarını diledi.

Bir kez daha ‘Atam Yolundayız’ bisiklet turu ile Anıtkabir’e gidecek olmanın gururu adeta gözlerinden okunan bisikletçiler adına açıklama yapan Hatay Bisiklet Spor Kulübü Başkanı Doç. Dr. Şerafettin Kaya: ”Bu yıl dördüncüsünü gerçekleştireceğimiz ‘Atam Yolundayız’ bisiklet turunun startını Antakya’dan  veriyoruz. Toplamda 650 Km pedal basacağımız turumuzda devlet karayolunu takip ederek sırasıyla Payas, Erzin, Dörtyol, Toprakkale, Ceyhan, Adana, Tarsus, Pozantı, Aksaray, Şereflikoçhisar ve Kulu güzergahları ile 9 Kasım akşamı Ankara’ya varmayı planlıyoruz. 10 Kasım sabahı Türkiye’nin diğer illerinden Ankara’ya pedal çeviren bisikletçiler ile birlikte saat 9.05’te ATA’mızın huzuruna çıkarak saygı duruşumuzu gerçekleştireceğiz. Anıtkabir’i  ziyaretimizde diğer bisikletçi dostlarımız ile birlikte kendi illerimizden getirdiğimiz Türk Bayraklarını mozoleye  bırakacağız. Geleneksel hale getirmeyi planladığımız etkinliğimizdeamacımız  Atamıza saygımızı ve bağlılığımızı göstermektir. Bisikletle gitmemiz ise bisiklet farkındalığını oluşturmaktır. Ekibimizde öğretmen, doktor ve özel sektörde görev yapan arkadaşlarımız  bulunmaktadır. Her türlü güvenlik önleminin alındığı turumuz boyunca bir araç bizi takip edecek. Bizlere destek veren Hatay Valiliğine, Emniyet  ve Jandarma birimlerimize, Özel Defne Hastanesine teşekkür ederek bisikletçilerimize hayırlı yolculuklar diliyorum.” dedi.

Özel Defne Hastanesi önünde çekilen toplu fotoğrafın sonrasında bisikletçiler hastane yönetimi ve vatandaşların alkışları ile Ankara’ya uğurlandı.

Yorum Gönder