Bölgenin ve Kırıkhan'ın Can Simidi Olacak!

09 Kasım 2016 Çarşamba 16:46
Bu haber 1262 kez okundu

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde Basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Bölgenin ve Kırıkhan'ın Can Simidi Olacak!
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde Basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Amanos Tüneli

Kırıkhan ve Bölgenin Can Simidi Olacak!

İskenderun’da basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, özellikle Hassa Amanos Tünel Projesinin önemine dikkat çekti.

Başkan Yavuz, “Milletvekilimiz Mehmet Öntürk ve tüm siyasi parti teşkilatlarımız ile birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. Hasa Tünel projesinin Kırıkhan için hayati önemi var.  Biz Hassa Tüneli için bin dönümlük arazi, şu an arsa tahsisi bitmek üzere, 2017 yılı içerisinde bürokrasiden dolayı gecikti diyebiliriz. Bin dönümlük bir organize sanayi bölgesi kuruyoruz. Ama asıl bizim bölgemizi ilgilendiren tünel projesi. Hassa Amanos Tünel Projesi Türkiye’nin en büyük projesi ve bizim hedefimiz ise,  sanayi bölgesi oluyoruz ama ikinci derece yerleşik alan planlıyoruz. Bu kapsamda, alt yapısı, sosyal hayatı dengeleyici projeleri de en kısa sürede hayata geçirmenin planları içerisindeyiz.  İnşallah bizim hayallerimiz bu projelerin gerçekleşmesidir. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu gün İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde kendi evimizde gibi bizleri ağırladılar. İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde olmanın hem mutluluğunu, hem onurunu yaşıyorum. Sağ olsun arkadaşlarımız bu gün bize gönüllerini açarak kabul ettiler. En azından hem memleket meselelerini tartıştık, hem de biraz kendimizi bulduk burada. Biraz da ufkumuz genişledi. Biraz daha bilgilerimizi, yapacağımız işleri beynimizde tazeleyerek inşallah ilçemize döneceğiz. Daha fazla gayretle hizmetlerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ise ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Yavuz’a İGC’ye verdiği desteklerden dolayı Cemiyetin plaketini takdim etti.  

Yorum Gönder