Bu Çağrıya Kulak Verin!

28 Eylül 2020 Pazartesi 13:31
Bu haber 649 kez okundu

Mega medya stüdyolarından yayınlanan ‘Semir Yazıcı ile Panorama’ programının bu haftaki konuğu Dr. Gani Bahadırlı 75.yıl Anaokulu Müdür Yardımcısı Pınar Gündüz oldu.

Bu Çağrıya Kulak Verin!
Mega medya stüdyolarından yayınlanan ‘Semir Yazıcı ile Panorama’ programının bu haftaki konuğu Dr. Gani Bahadırlı 75.yıl Anaokulu Müdür Yardımcısı Pınar Gündüz oldu. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören söyleşi programında deneyimli gazeteci, usta radyocu Semir Yazıcı’nın sorularını cevaplayan Eğitimci Pınar Gündüz, Eğitim’de ‘Anaokulu’ seviyesinin önemi, anaokulunun zorlukları ve kolaylıkları, Eğitimde Sosyal Yardımlaşmanın önemi ve hazırlamış olduğu ‘Küçük İyilik Fikirleri’ adlı proje hakkında bilgileri Mega FM dinleyicileriyle paylaştı.

Başlatmış olduğu kampanya ile Tablet alamayan çocukların umudu olan Eğitimci Pınar Gündüz, doğum gününde, örnek teşkil eden bir kampanya başlatarak Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği adına uzaktan eğitimde tablet ve bilgisayarı olmayan öğrenciler için yardım kampanyası başlattı ve İlk günde on beş öğrenciye tablet ulaştırarak örnek teşkil etti.

Pınar Öğretmen; “Sokakta peçete, mendil v.s satan çocuklarımızı topluma kazandırmak amacı ile Kaymakamlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın desteği ile gönüllüler tarafından Başkanımız Sayın Zeynep Çakmaklı’nın önderliğinde “Sokak Çocuklarını Koruma Derneği” olarak kurulmuş olan derneğimiz aracılığıyla Çocukların yanı sıra ailelerine, şiddete uğrayan kadınlarımıza da el uzatıyoruz. Bir süre sonra derneğin adı “Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği” olarak değişti. Çocuklarımızın gerek eğitim- öğretim gerekse ailevi sorunlarında her daim takipçisi olmaya devam ediyoruz. Bu süreçte yıllardır derneği fedakârca yöneten, kendisini sokak çocuklarına adayarak adeta annelik yapan Zeynep başkanımızla birlikte Kaymakamlık, Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Sosyal hizmetler Müdürlüğü, Belediye,  Zabıta Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Çocuk Büro Amirliği İle yapmış olduğumuz iş birliği sayesinde çok şey başardık. Bize inanıp Katkı sunan tüm kurumlarımıza ve Hayırsever vatandaşlarımıza katkılarından ötürü yürekten teşekkür eder devamını temenni ederiz” diye konuştu.

Kendisini eğitime ve çocuklara adadığını belirten Eğitimci Gündüz, dokuz yıldır üyesi olduğu Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesinde başlattıkları kampanyanın ses getirdiğini, eğitime duyarlı kesimler tarafından destek gördüğünü ve kampanyanın her geçen gün çığ gibi büyüdüğünü ifade ederek, kampanyanın ilk gününden bu yana on beş öğrenciye tablet ulaştırıldıklarını söyledi.

Öncelikle derneğe bağılı tüm muhtaç çocuklara bu tabletleri hayırseverlerin yardımlarıyla ulaştırmak istediklerini vurgulayan Eğitimci Gündüz, “İmkânsızlıklar içinde var olmak için mücadele eden çocuklara el uzatmaya çalışıyoruz. Yaşadığımız pandemi sürecinde imkânları kısıtlı ailelerin çocuklarının uzaktan eğitime sağlıklı bir şekilde dâhil olmalarına imkân sunmak amacıyla bir kampanya başlattık. İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesinde başlattığımız bu kampanyaya gelen destekler çocuklarımızın eğitimine umut kapısını araladı” dedi.

Uzaktan eğitime ulaşmak için tableti olmayan çocuklarımıza destek amaçlı başlatılan bu kampanyaya destek çağrılarına ses olmayı görev sayan bizler, Mega Medya Grubu ailesi olarak hayırsever vatandaşlarımızın çocuklarımıza sahip çıkılması noktasında bu kampanyaya katkı sağlamasını yürekten rica ediyoruz.

Mega Radyo stüdyolarından canlı yayımlanan, oldukça yüksek oranda ilgi gören ‘Semir Yazıcı ile Panorama’ programı, FM bandı 97,7 frekansından ve eşzamanlı olarak www.megaradyoiskenderun.com internet üzerinden, ayrıca sosyal medya hesabı üzerinden de canlı yayınlandı. Mega Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Semir Yazıcı’nın hazırlayıp sunduğu programın teknik kumanda masasını Mustafa Mert ve Şirvan Selçuk yönetti.





Yorum Gönder