Bülent Özer İskenderun’a Talip

12 Kasım 2018 Pazartesi 14:08
Bu haber 1171 kez okundu

Geçmiş dönemde Sarıseki beldesinin son Belediye Başkanı olarak görev yapan ve şu an Hatay Büyükşehir ve İskenderun Belediye Meclis Üyesi olan Bülent Özer, AK Parti İlçe Teşkilatı’na gelerek İskenderun Belediye Başkanlığı için resmen aday adayı oldu.

Bülent Özer İskenderun'a Talip

Geçmiş dönemde Sarıseki beldesinin son Belediye Başkanı olarak görev yapan ve şu an Hatay Büyükşehir ve İskenderun Belediye Meclis Üyesi olan Bülent Özer, AK Parti İlçe Teşkilatı’na gelerek İskenderun Belediye Başkanlığı için resmen aday adayı oldu.

Eşi beraberindekilerle teşkilat binasına gelen Özer’i AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Beyazıt Bestami Bilgili ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Bülent Özer, ilk olarak hazırladığı aday adaylığı dosyasını başkan Bestami Bilgili’ye sunarak, kendisine verilen resmi evrakları imzaladı.

Daha sonra salonda bulunanlara hitaben kısa bir açıklamada bulunan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, aday adaylığının hayırlı olmasını diledi.

Teşkilat olarak her aday adayına eşit mesafede olduklarını belirten Başkan Bilgili, “Her zaman iç içe olacağız. Bizler teşkilat olarak aday için sadece düşüncemizi sunarız, fakat nihai kararı verecek olan genel merkezimizdir. Aday her kim olursa olsun, onun etrafında birleşip Hatay Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçeleri kazanarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ‘Hatay Emir ve Görüşlerinize Hazırdır’ diyeceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Bilgili eski Belediye Başkanı olan ve şu an belediye meclis üyeliği görevini yürüten Bülent Özer’e aday adaylığının hayırlı olmasını diledi.

İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Özer, asıl olanın her zaman ülkemiz ve milletimiz olduğunu kaydetti. Bu dava için bugüne kadar yılmadan, bıkmadan, usanmadan çalıştığını dile getiren Bülent Özer, “Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; bu görev kime hayırlı olacaksa Allah ona nasip etsin! Ben isem bana, başka bir arkadaşımız ise ona nasip olsun! Sonuçta bizler halkımıza hizmet için bu kutlu yola çıktık. AK Partimizin ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu yüce milletimize önce Sarıseki Belediye Başkanlığı görevimde, akabinde ise meclis üyeliği ile hizmet etmek kısmet oldu. İnşallah nasip olursa İskenderun Belediye Başkanlığı görevini alırsak, her şeyimizi ortaya koyup hizmet için çalışacağız. Partimiz aday göstermese bile, yine aynı kararlılık ve hassasiyetle çalışacağız. Çünkü bizler hizmet etmek için yola çıktık. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. Yapılan konuşmaları ardından AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, aday adaylığı için alındı belgesini Bülent Özer’e takdim etti.

Yorum Gönder