Bülent Serttaş İskenderun’da

05 Temmuz 2019 Cuma 17:35
Bu haber 653 kez okundu

İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali´ için ünlü ses sanatçısı Bülent Serttaş kente geldi.

Bülent Serttaş İskenderun'da
İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali´ için ünlü ses sanatçısı Bülent Serttaş kente geldi.
İskenderun’umuzun Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 81. yılı dolayısıyla düzenlenecek festivalde konser verecek olan ünlü ses sanatçısı Bülent Serttaş, “Bu cennet vatanımızın en güzide köşelerinden biri İskenderun’u çok seviyorum. İskenderunluyu çok seviyorum. Bu ilk gelişim değil, 7-8 defa oldu. Burada düğünlere geldim. Birkaç defa Tosyalı ailesinin misafiri olarak geldim. Ama akşam inanıyorum ki, İskenderun, İskenderun olalı görmeyecek inşallah. Müthiş bir performansla, müthiş bir konserle, eğlenceyle İskenderunluları coşturacağız, müziğe doyuracağız inşallah” diye konuştu.
Çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgiler veren Serttaş, “Müzik evrensel ve sonsuz. Onun için sürekli yeniliğe açık bir sektör müzik. Yine en iyisini yapmaya çalışacağım. İşte bir ‘Bodrum akşamları’ gibi bir ‘Adamın dibi’, ‘Bir haber gelmiyor yardan’, ‘ikimizde bilemedik,’ ‘Ablalar’ gibi parçaları inşallah bundan sonra da Bülent Serttaş’tan sürprizler ile beraber dinleyecekler ve görecekler. Çok yakın zamanda da geliyoruz inşallah” dedi.
Bülent Serttaş son olarak tüm İskenderunlulara selam ve sevgiler göndererek, akşama tüm halkı konserine davet etti.
İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali´ 5 Temmuz 2019 Cuma akşamı saat: 21.30’da Bülent Serttaş Anıt Alanında konser verecek.
İskenderun’a yakışan bir festival için hazırlıkların tamamlandığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Festival kutlamalarımız 5 Temmuz’da başlayıp 7 Temmuz’da düzenlenecek etkinlikler ile sona erecek. Tüm halkımızı festival etkinliklerimize ve konserlere bekliyoruz” dedi.

Yorum Gönder