‘Bun The Bun’ın 3. Şubesi Arsuz’da

12 Ocak 2023 Perşembe 11:54
Bu haber 329 kez okundu

Merkezi Adana’da bulunan Bun The Bun, beşinci şubesini, genç girişimciler Tuna Akkaya ve Okan Yıldırım’ın girişimleriyle Arsuz’da hizmete açtı.

‘Bun The Bun'ın 3. Şubesi Arsuz'da

Merkezi Adana’da bulunan Bun The Bun, beşinci şubesini, genç girişimciler Tuna Akkaya ve Okan Yıldırım’ın girişimleriyle Arsuz’da hizmete açtı.

Arsuz Elma Market karşısında hizmet vermeye başlayan Bun The Bun’un açılışına, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İskenderun AK Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, basın mensupları ve birçok davetli katıldı.

Açılış kurdelesi kesimi öncesi konuşan Milletvekili Suzan Şahin, ekonomik sıkıntının her tarafı kuşattığı süreçte genç girişimcilerin cesaretlerine hayranlıkla baktığına, gençlerin bu gibi yatırımlarla asla geriye değil ileriye giden bir özelliğe sahip olduğunu vurguladı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, genç girişimcileri cesaretlerinden dolayı kutladı ve bol kazanç dileğinde bulundu.

Başkan Asaf Güven, her geçen gün güzelleşen Arsuz'u güzelleştiren etkenin gençlerin girişimleri olduğunu söyledi.

Hayırlı olması dilekleriyle kesilen kurdelanın ardından davetlilere, özel pişirim sistemiyle pişirilen ekmek içerisindeki ‘Ban The Ban’ı ikram etti. Etli yemeğiyle birlikte tatlısı da yapılan ban the ban, davetlilerin beğenisini topladı.







Yorum Gönder