Burak Bila, Erzin'in Gönlünde Taht Kurmaya Devam Ediyor

18 Kasım 2023 Cumartesi 12:25
Bu haber 167 kez okundu

Enerji, Otomotiv, İnşaat ve Turizm alanlarında ciddi yatırımlara imza atan iş insanı Burak Bila Erzin halkının gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

Burak Bila, Erzin'in Gönlünde Taht Kurmaya Devam Ediyor

Enerji, Otomotiv, İnşaat ve Turizm alanlarında ciddi yatırımlara imza atan iş insanı Burak Bila Erzin halkının gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

Bila Şirketler Grubu, zor döneme rağmen büyüme temposuyla 'Yılın en iyi çıkış yapan şirketler grubu' ödülünü aldı.

Büyük depremin ikinci gününden itibaren 'Bila Şirketler Grubu' depremzedeler için tüm imkanlarını seferber ederek yüreklere dokundu.

Genl seçimler öncesi büyük bir cesaret örneği sergileyerek Erzin halkına hizmet etmek adına AK Parti Erzin Belediye Başkan A. Adaylığını da açıklayan, gece gündüz halkla olmaya devam eden, Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yaptığı Bila Şirketler Grubu'nda dört farklı sektörde yenilikleri ve ilkleri hayata geçiren iş insanı Burak Bila, yeni hedeflere koşarken daha azimle mücadele ederek, yeni başarılarının da önünü açıyor.

İş Dünyasında sevilen genç başarılı iş insanı Burak Bila, sağlam adımlarla büyümeye ve otomotiv, inşaat, enerji ve turizm alanlarında yatırım yapmaya devam eden Bila Şirketler Grubu olarak, 2023 gibi zor bir dönemde yüksek büyüme temposuyla değişim ve dönüşüm süreçlerinden alnının akıyla çıkmasını bildi.

Erzin'de Belediye Başkanlığı için en güçlü adaylardan biri olarak halkın kendisine olan inaç ve güveni de arkasına alan, Cumhur ittifakında Erzin gibi önemli bir ilçede bu görevi üstlenmesi beklenen, İş dünyasında farklı sektörlerde atılımlarını sürdüren Bila Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Burak Bila, cesareti ve vizyonuyla Erzinlilerin yoğun bir teveccühü ile karşılanıyor.

Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan A. Adayı Burak Bila, "Daha modern ve güzel bir Erzin'de yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla, Erzin'i hak ettiği yere getireceğiz” diyerek Erzin’in hak ettiği hizmeti alması için tüm mücadelesini sürdüreceğini vurguluyor.


Yorum Gönder