Büyükler Masal Dinlemeyi Sevdi

02 Kasım 2020 Pazartesi 15:31
Bu haber 775 kez okundu

İskenderun Gençlik Merkezi tarafından bir ilke daha imza atılarak gerçekleştirilen “Büyüklere Masal Gecesi” etkinliğine gençler ve büyükler ilgi gösterdi.

Büyükler Masal Dinlemeyi Sevdi

İskenderun Gençlik Merkezi tarafından bir ilke daha imza atılarak gerçekleştirilen “Büyüklere Masal Gecesi” etkinliğine gençler ve büyükler ilgi gösterdi. Gençlerle birlikte gençlere yönelik çeşitli faaliyetler gerçekleştiren İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ve Leylmasalları’nın ortaklaşa düzenlenen Büyüklere Masal Gecesinde 15 yaş üstü gençler ve büyükler, masal dinlediler

Gençlik Merkezi bahçesinde açık havada, pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenen etkinlikte mini sahne ambiyansıyla hazırlanan platformdan anlatılan masalları büyükler yere serilen minderlere oturarak ilgi ve dikkatle dinlediler.

“Hep küçükler masal dinleyecek değil ya. Gelin bu sefer büyükler için masalları hoş bir ortamda birlikte dinleyelim” diyerek büyüklere masal gecesini düzenleyen Gençlik merkezi müdürü Ahmet Keskin, gençlere ve büyüklere mükemmel ev sahipliği yaptı.

Ahmet Keskin duygularını şöyle ifade etti; “Masal dinlemenin güzelliğini hepimiz biliriz ancak yaş aldıkça insan uzaklaşıyor tüm bu hayallerden. Yaşadığımız zor günlerin izlerini bir anda silmek hiç kolay değil ama biraz nefes almak, endişelerden kurtulmak İçin düzenlediğimiz “Büyüklere Masal Gecesi”ni büyülü bir atmosferde gerçekleştirdik. Başta masal anlatıcılarımız Serap Kart Tümkaya (Leylmasalları) ve Emine Yıldırım olmak üzere katılım sağlayarak masal dünyasına adım atan seyircilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu güzel atmosferi tasarlayarak birlikte çok emek verdiğimiz Gençlik Merkezi Ekibime ayrıca teşekkür ediyorum.”


Yorum Gönder