'Çalışan Gazeteciler Günü'

10 Ocak 2019 Perşembe 09:45
Bu haber 754 kez okundu

Belen Belediye Başkan’ı Adnan Vurucu “Çalışan Gazeteciler Günü” Dolayısı İle Bir Mesaj Yayınladı.

'Çalışan Gazeteciler Günü'

 Belen Belediye Başkan’ı Adnan Vurucu “Çalışan Gazeteciler Günü” Dolayısı İle Bir Mesaj Yayınladı.

Başkan Vurucu, mesleklerinin gereğini yerine getirmek için her fedakârlığa göğüs geren basın mensuplarını işaret eden mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Zor şartlar da bile vatandaşlarla iletişim halinde olan ve halkımızı doğru şekilde bilgilendiren basın mensuplarımızın yaptıkları kutsal görevin ne denli meşakkatli olduğu hepimizce bilinmekte. Basın çalışanlarımız yer, mekân ve zaman ayırt etmeksizin, vatandaşlar adına doğru ve tarafsız bir şekilde yaptığı tüm çalışmaları gerektiğinde zor şartlarda bile görevlerini tamamlamaktan kaçmayan, bu uğurda canla başla çalışan bizim kıymetli yoldaşlarımızdır.  

Bu anlamda vatandaşın daha sağlıklı bilgilendirilmesi ve olayları farklı açılardan gözlemlemeleri adına basın özgürlüğünün ve ifade hürriyetinin korunması esastır.

Bizlerin vatandaşlarımızla her zaman aramızdaki köprüyü koruyan değerli basın mensuplarımız bizi yansıtan en önemli görevi de üstleniyorlar.

Basın çalışanlarımızın, görevini yerine getirirken her zaman doğru haber verme, özel hayata saygı, tarafsızlık içerisinde olduğuna tüm samimiyetimle inanıyor, bu ilkeleri her zaman üstün tutacaklarından şüphe duymuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm basın mensubu çalışanlarına sevgi ve selamlarımı iletiyorum.” cümlelerini kullandı.

Yorum Gönder