‘Çanakkale Zaferi Eşsiz Bir Kahramanlık Örneğidir’

18 Mart 2020 Çarşamba 11:09
Bu haber 662 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 105. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

‘Çanakkale Zaferi Eşsiz Bir Kahramanlık Örneğidir'
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 105. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Başkan Fatih Tosyalı yayımladığı mesajında şunları kaydetti:
“18 Mart Çanakkale Zaferi, milletimizin iradesinin, inancının, azminin, bağımsızlık mücadelesinin, kahramanlık ve fedakârlığının göstergesi olmakla birlikte, asla esaret altına alınamayacağının ilanı ve tarihe yazılmış eşsiz bir kahramanlık örneğidir.
Üzerinde yaşadığımız topraklar; vatan ve bayrak sevgisiyle hiçbir fedakârlıktan çekinmeyen, korkusuzca şehitlik ve gazilik mertebelerine erişen büyük kahramanlarımızın bizlere en kıymetli armağanı ve emanetidir. Bu vatana sahip çıkmak ve daha da kalkındırarak ileriye götürmek boynumuzun borcudur. Bu sebepledir ki tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlıkla canlarını feda eden 'Çanakkale Şehitleri' asla unutulmayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferi'nin 105. yıl dönümünü yürekten kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Ruhları şâd olsun"

Yorum Gönder