Cantürk İTSO’yu Ziyaret Etti

03 Eylül 2020 Perşembe 14:22
Bu haber 1924 kez okundu

HATAY Büyükşehir Belediyesi (HBB) Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, 2. Bölge Sorumlusu Ahmet Serhat Beydilli ve 3.Bölge Zabıta Müdürü Mehmet Kaplan İTSO’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

Cantürk İTSO'yu Ziyaret Etti
HATAY Büyükşehir Belediyesi (HBB)  Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk,  2. Bölge Sorumlusu Ahmet Serhat Beydilli ve 3.Bölge Zabıta Müdürü Mehmet Kaplan İTSO’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

HBB Genel Sekreter yardımcısı Taygun Cantürk,  2. Bölge sorumlusu Ahmet Serhat Beydilli ve 3.Bölge Zabıta Müdürü Mehmet Kaplan  İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ile görüştüler.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette  HBB ve İTSO’nun çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz,  HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk,  2. Bölge Sorumlusu Ahmet Serhat Beydilli ve 3.Bölge Zabıta Müdürü Mehmet Kaplan’ çalışmalarında başarılar dilerken, ziyaretin anısına  İTSO’da sergilenen  ATAKAŞ Hatayspor’un şampiyonluk kupası önünde  hatıra fotoğrafı çekinildi.






Yorum Gönder