Çarşı Duvarı İskenderun Manzarasıyla Yenilendi

30 Haziran 2021 Çarşamba 12:00
Bu haber 518 kez okundu

İskenderun Kuyumcular Odası, eski Kuyumcular Çarşısı yan duvar üzerindeki İskenderun manzarasını yeniledi.

Çarşı Duvarı İskenderun Manzarasıyla Yenilendi

İskenderun Kuyumcular Odası, eski Kuyumcular Çarşısı yan duvar üzerindeki İskenderun manzarasını yeniledi. Sanatçı Erdoğan Akın'ın çizdiği Anıt Alanı, iskele ve dağ manzarası beğeni topladı. Sanatçı Erdoğan Akın'a, emeği ve güzel çizimi için teşekkür eder İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat, Akın'a günün anısına ikili kahve fincanı hediye etti.

Başkan Uğur Fırat, "Bizi izlemeye devam edin. Kamu yararına olan, topluma faydalı hizmetlere devam edeceğiz" dedi.

Başkan Uğur Fırat konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede özetle "Elimizden geldiğince odamıza, topluma ve İskenderun'a yararlı işler yapmak gayretindeyiz. Yeri ve zamanı geldikçe kamu ve toplum yararı olan etkinliklerimiz devam edecektir. Sivil toplum örgütü olarak her daim üzerimize düşenin fazlasını yapmak çabasında olacağız. Bana yardımcı olan oda yönetim kurulu üyelerine, oda üyelerine çok teşekkür ederim. Sanatçı Erdoğan Akın bize güzel bir eser kazandırdı. Ona da ayrıca özel olarak teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sanatçı Erdoğan Akın ise, "Çok rahat ve mutlu çalıştım. Sonuçta güzel bir eser ortaya çıktı. Bana bu imkanı tanıyan Başkan Uğur Fırat'a ve Kuyumcular Odası Yönetim Kurulu üyeleriyle, esnaf arkadaşlara teşekkür ederim" dedi.





Yorum Gönder