CHP İlçe Başkanı Yüksel Mega Radyo’da!

24 Ağustos 2017 Perşembe 13:51
Bu haber 1258 kez okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe başkanı Fevzi Yüksel, İskenderun Mega Radyo'da katıldığı 'Semir Yazıcı ile Panorama' söyleşi programında siyaset gündemini değerlendirdi.

CHP İlçe Başkanı Yüksel Mega Radyo'da!
CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel:

‘Gün Atatürk’e ve Adalete Sahip Çıkma Günüdür’

Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe başkanı Fevzi Yüksel, İskenderun Mega Radyo'da katıldığı "Semir Yazıcı ile Panorama" söyleşi programında siyaset gündemini değerlendirdi. Fevzi Yüksel; “Türkiye iyi yönetilmiyor, Gün, Ülkemizin Bekası, Adalet, Atatürk ilkeleri, çocuklarımızın geleceği, toplum barışı, Milletin huzuru ve Demokrasi İçin cesur olma günüdür” dedi.

Ülkenin her alanda iyi yönetilmediğini söyleyen, hatta oksijen çadırında olduğunun benzetmesini yapan Fevzi Yüksel özetle şöyle devam etti; “Yıllarca kendi kendine fazlasıyla yeten bir durumda iken, önemli bir tarım ülkesi olan Ülkemiz dışarıdan buğday, saman et ve sığır ithal eden bir pozisyona düşürülmüştür. Sınır komşularımızla da diğer müttefik ülkelerle de sorunlu bir ülke haline geldik. İç siyasette gerilim ve ayrıştırmalarla toplum barışımız tehdit altında. Atatürk’e ve büstlerine çirkin saldırılar artmaya başladı. Genel başkanımızın başlatmış olduğu Adalet yürüyüşümüz ve Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili olarak yapay algılar yaratılıyor. İtibarsızlaştırmaya yönelik kumpaslarla karşı karşıyayız. İktidarın bu yanlış ve taraflı tutumu toplum barışını tehdit ediyor. Türkiye’nin büyümesini, güçlenmesini istemeyen, bölmek isteyen dış güçlerin ekmeğine yağ sürülüyor. Bizler partisi, görüşü, inancı ne olursa olsun tüm yurtsever vatandaşlarımızı vicdanlarının sesine kulak vermeye çağırıyorum.  Vatan, bayrak sevdalısı herkesi Türkiye Cumhuriyetinin bekasına, Cumhuriyetimizin kurtarıcısı ve kurucusu Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine, Bayrağımıza, Milletimizin huzuru, birliği ve beraberliğine, daha fazla Demokrasi ve Çocuklarımızın geleceğine sahip çıkmaya, Adaletsizlik ve haksızlıklara karşı daha cesur olmaya davet ediyoruz.” dedi.

Semir Yazıcı’nın hazırlayıp sunduğu, teknik yayın masasını Mustafa Mert’in yönettiği program, dinleyenler tarafından yoğun ilgi gördü. Mega Medya Grubu Stüdyosunda gerçekleşen program Radyo Mega FM bandı 97.7 frekansından ve aynı anda www.megaradyoiskenderun.com internet adreslerinden canlı olarak yayınlandı.

Yorum Gönder