Culha Muhabasebeciler Odasını Ziyaret Etti

26 Eylül 2018 Çarşamba 09:58
Bu haber 758 kez okundu

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. Yoğun iş temposuna rağmen sivil toplum kuruluşlarını da ihmal etmeyen ve her fırsatta ziyaret eden Başkan Nazım Culha, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirleri de ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Culha Muhabasebeciler Odasını Ziyaret Etti

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.

Yoğun iş temposuna rağmen sivil toplum kuruluşlarını da ihmal etmeyen ve her fırsatta ziyaret eden Başkan Nazım Culha, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirleri de ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Zor bir ekonomik süreçten geçildiği şu günlerde sohbetin konusunda bölge ve ülke ekonomisinde ki gelişmeler, esnafın ve mükelleflerin sorunları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, ekonomide ki son gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’da esnafların mağduriyetlerinin giderilmesi için yeni düzenlemeler yapılması gerektiğine dikkat çekerek, her zaman esnafın ve halkın yanında olduklarını vurguladı.


Yorum Gönder