‘Cüneyt Pizza’ Yeni Yerinde Hizmete Devam ediyor!

31 Mart 2021 Çarşamba 16:46
Bu haber 500 kez okundu

İskenderun’un Gastronomi sektöründeki özel markası ‘Cüneyt Pizza’ yarım asırdır değişmeyen kalite ve mükemmel lezzetiyle Mustafa Kemal mahallesinde nihayet kendi mülkü olan yeni adresinde hizmet vermeye başladı.

‘Cüneyt Pizza' Yeni Yerinde Hizmete Devam ediyor!

İskenderun’un Gastronomi sektöründeki özel markası ‘Cüneyt Pizza’ yarım asırdır değişmeyen kalite ve mükemmel lezzetiyle Mustafa Kemal mahallesinde nihayet kendi mülkü olan yeni adresinde hizmet vermeye başladı.

“Yarım Asırdır Değişmeyen Lezzet”

İskenderun’da ‘Cüneyt Pizza’ markasıyla ürettiği kendine özgü nefis pizza çeşitlerini, nesilden nesile sevdiren kentin ‘Cüneyt Usta’sı (Hidayet Şahinoğlu) 1975 yılında kurmuş olduğu işletmesini halen dimdik ayakta tutmanın gururunu yaşıyor.

Cüneyt Usta, kendi prensipleriyle yetiştirdiği oğlu Erman Şahinoğlu ve ekibi ile birlikte yeni nesil işletmecilik anlayışıyla ‘Cüneyt Pizza’ markasını büyüterek yaşatıyor ve Cüneyt Pizza severleri yeni adresinde keyifle ağırlıyor.

Başka bir şubelerinin olmadığını özellikle hatırlatan Cüneyt Usta; “Taklitlerimizden sakınınız ve taklitlerimize itibar etmeyiniz!” diyerek; an itibariyle nefis Pizza lezzetlerini ve özgün hamburger çeşitlerini yepyeni ve ferah kendi mekânında damak zevkine sunduklarını söyledi.

Kendi yetiştirdiği çalışkan ve usta ekibiyle bizzat yönetip ürettiği nefis özel Pizza ve Hamburger çeşitlerini İskenderun’un her yerine telefon siparişleriyle buluşturmaya devam eden Cüneyt Pizza; Yeniden yapılanma kapsamında yıllar sonra da olsa nihayet kendi mülkü olan yeni ve ferah mekânına kavuşmanın gururunu yaşıyor.

Yepyeni konsepti ve daha elverişli olanaklarla Cüneyt Pizza bundan böyle nezih ve mükemmel mekânında müşterilerini keyifle ağırlarken kentin her bölgesine Cüneyt Pizza’nın nefis ürünlerini servis ederek tüm siparişlere yetişmeye devam ediyor.

Tüm Siparişler Tek Yerden

Cüneyt Pizza, Mart ayından itibaren Yeni mekânı olan Mustafa Kemal Mahallesi 575. Sokak No:34/A Yaşam Koleji arkası İskenderun Adresindeki kendi Salonunda Kentin her yerine servis hizmeti vermeye başladı. Cüneyt Pizza sevenlere duyurulur.

CÜNEYT PİZZA Sipariş- Rezervasyon-İletişim Telefonları:

0326 617 68 33  -  0326 618 22 77-  0326 618 22 78

0532 547 01 06  -  0530 461 57 06        

E-Posta         :           [email protected]






Yorum Gönder