‘CÜNEYT PİZZA’dan Önemli Açıklama!

17 Ağustos 2020 Pazartesi 12:41
Bu haber 469 kez okundu

Saygıdeğer Müşterilerimiz ve Kamuoyunun Dikkatine;

‘CÜNEYT PİZZA'dan Önemli Açıklama!
Saygıdeğer Müşterilerimiz ve Kamuoyunun Dikkatine;

Cüneyt Pizza olarak, yıllardır gözümüz gibi sakınıp önemsediğimiz Markamızı korumak amacıyla, İskenderun Belediyesi civarındaki şubemizi kısa bir süre önce kapattık. An itibariyle Sadece Mustafa Kemal Mahallesi merkez şubemizden hizmet vermeye devam ediyoruz 

Hizmet dışı kalan çarşı merkezdeki şubemizin yerine, yakında başka adreste hizmet vereceğiz. Kent merkezindeki yeni adresimizi en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız. 

İskenderun’u 45 yıl önce Pizza ile tanıştıran ‘CÜNEYT PİZZA’ olarak yarım asra yakın bir süredir, 1975 yılından bu yana kesintisiz olarak kalite, hijyen, lezzet ve prensiplerimizden ödün vermeden ilk günkü heyecan ve titizlikle siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz.

Gastronomi sektöründe İskenderun’un ilk ve tek ‘MARKA’sı olmanın yanısıra, her koşulda sizlerden aldığımız güçle 45 yıldır ayakta dimdik kalarak, değişmeyen çizgimizle Cüneyt Pizza’yı nesilden nesile kentimize ve çocuklarımıza sevdirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. 

İskenderun’un özel markası Cüneyt Pizza’nın nefis ürün çeşitlerini severek tüketen, kendi markasına sahip çıkan siz değerli müşterilerimizin güvenine layık olmaya çalışıyoruz. 45 yıldır alnımızın teri ve emeklerimizle sizlerin de destekleriyle kendi ayakları üzerinde emin adımlarla yürümeye devam eden CÜNEYT PİZZA İskenderun’un özel markasıdır. Bu nedenle, dün olduğu gibi, bugün de kaliteli, sağlıklı ve özel lezzetli ürünlerimizin sunumunda müşteri memnuniyetine yönelik ilkelerimizden ödün vermemeye kararlıyız.

Bu bağlamda son günlerde genel piyasanın olumsuz seyrine bağlı olarak öngördüğümüz lüzum üzerine gerçekleştirdiğimiz bazı kurumsal güncellemeleri sizlerle paylaşmayı şeffaf, sorumlu hizmet anlayışımızın gereği ve görevimiz olarak görüyoruz.

Buna göre 01 Ağustos 2020 tarihi itibariyle;

1- Cüneyt Pizza yarım asırlık mükemmel lezzetiyle sadece Mustafa Kemal mahallesindeki merkez şubesinden hizmet vermeye devam edecektir.

2- An itibariyle Cüneyt Pizza olarak başka şubemiz yoktur. İletişim telefonlarımız sadece aşağıda belirtilennumaralar olup dışında başkası yoktur.

3- Cüneyt Pizza İskenderun Belediyesi civarında bulunan Merkez şubesi görülen lüzum üzerine kapatılarak hizmet dışı bırakılmıştır.

4- Kent içi çarşı merkezinde hizmet vermek üzere yakında açılacak Cüneyt Pizza’nın yeni adres bilgileri hazır olduğunda kamuoyu ile paylaşılacaktır.

5- Cüneyt Pizza, bu zaman zarfında Mustafa Kemal Mahallesi Bahriye Üçok Cad. No:15/B İskenderun Adresinde bulunan tek salonumuzda ve Kentin her yerine servis hizmeti vermeye devam edecektir.

6- CÜNEYT PİZZA Sipariş- Rezervasyon-İletişim Telefonlarımız:

0326 617 68 33  -  0326 613 92 26  -  0326 618 22 77

0532 547 01 06 - 0530 461 57 06

7- Üçüncü şahısların Tescilli markamızı kullandığını tespit etmemiz halinde yasal hakkımız saklıdır. Bu yöndeki tespit, öneri ve şikâyetlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur…

CÜNEYT PİZZA

Hidayet Şahinoğlu – Erman Şahinoğlu





Yorum Gönder