Demokrasi Nöbeti Sona Erdi!

18 Temmuz 2017 Salı 14:10
Bu haber 909 kez okundu

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi Milli ve Birlik programı kapsamında düzenlenen etkinlikler sona erdi.Bu yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeni ile 11-16 Temmuz tarihleri arasında anma programları düzenlendi.

Demokrasi Nöbeti Sona Erdi!

15 Temmuz’da Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) ülkemize yaptığı hain saldırının ardından anıt alanında tutulan demokrasi nöbetleri tamamlandı.

Anma Etkinlikleri Sona Erdi!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada,”15 Temmuz demokrasi şehitleri anma programları çerçevesinde düzenlenen nöbetlerde vatandaşlarımız ile birlikte nöbet tuttuk. Gündüz düzenlenen anma etkinliklerine katıldık. Akşam da hafta boyunca demokrasi nöbeti tuttuk. İskenderun anıt alanına kurulan dev ekrandan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmaları canlı izledik. Alanda, şehitlerimiz için kuranı kerim okundu dualar edildi” dedi.

Bu Ülkeyi Böldürtmeyeceğiz!

Başkan Seyfi Dingil,”Bu ülkeyi kimseye işgal ettirmeyeceğiz. Bu ülkeyi böldürtmeyeceğiz, bu bayrakları göklerden indirtmeyeceğiz, ezanlarımızı susturmayacağız. Türk milleti bunu bu güne kadar yaptı,  bu günden sonrada yapacağına inancımız tam. Şehitlerimize minnet borçluyuz. Biz ay yıldızlı bayrağın altında birlikteliğimizi yaşayabiliyorsak şehitlerimiz sayesinde’’ şeklinde konuştu.

Yorum Gönder