Dev Kadrolu Oyun ‘İki’nin Biri’ İskenderun’da

24 Ocak 2020 Cuma 14:45
Bu haber 563 kez okundu

Ray Cooney’in yazdığı Tamer Karadağlı, Zeyno Günenç, Volkan Severcan ve birçok başarılı sanatçının sahnelediği ’İkinin Biri’ oyunu 3 Şubat Pazartesi saat 20.00 Simya Koleji Salonu’nda tiyatro severlerle buluşuyor.

Dev Kadrolu Oyun ‘İki'nin Biri'  İskenderun'da
Ray Cooney’in yazdığı Tamer Karadağlı, Zeyno Günenç, Volkan Severcan ve birçok başarılı sanatçının sahnelediği ’İkinin Biri’ oyunu 3 Şubat Pazartesi saat 20.00 Simya Koleji Salonu’nda tiyatro severlerle  buluşuyor.

Kadrosunda; Tamer Karadağlı, Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Zuhal Yalçın, Sefa Zengin, Haluk Özenç, Esra Sönmezer, Bora Severcan, Hacı Ali Açıkgöz, Rabia Armağan’ın yer aldığı İkinin Biri oyunu için biletlerinizi almakta geç kalmayın.

Oyun şu şekilde gelişir; ”Muhafazakar parti bakan yardımcısı Richard Willey, muzır yasasının tartışılacağı toplantı için birkaç geceliğine eşiyle birlikte Westminister Oteli'ne kalmaya gider. Ancak Richard'ın bu iş gezisi sırasında planladığı başka şeyler vardır. Özel kalem müdürü George, otel çalışanları ve beklenmedik misafirlerin yardımıyla her kapının ardından başka bir karmaşa çıkar.”

Etkinlik başladıktan sonra biletli olsa dahi salona seyirci alınmamaktadır. Lütfen etkinlikten en az 20 dakika önce salonda bulununuz.

Muhteşem bir oyun ve muhteşem bir oyuncu kadrosu ile buluşmayı kaçırmamanızı öneririz.

Detaylı bilgi: Asi Organizasyon 05071206424

Yorum Gönder