DEVA Partisi’nden Mega Medya’ya Tebrik Ziyareti

02 Eylül 2022 Cuma 17:56
Bu haber 370 kez okundu

DEVA Partisi’nden Mega Medya’ya Tebrik Ziyareti

DEVA Partisi'nden Mega Medya'ya Tebrik Ziyareti

DEVA Partisi İskenderun İlçe Başkanı Avukat Güven Gündüz ve yönetim kurulu üyeleri MEGA Medya Grubu’nun 28. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Mega Medya Grubu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

Mega Medya Grubu stüdyolarında gerçekleştirilen ziyarette DEVA Partisi İskenderun İlçe Başkanı Avukat Güven Gündüz, İskenderun’da tek Medya Grubu olma özelliği taşıyan MEGA Medya’nın 28. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, DEVA Partisi İskenderun İlçe Başkanı Avukat Güven Gündüz ve yönetim kuruluna teşekkürlerini iletti.

Hoş sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, DEVA Partisi İskenderun İlçe Başkanı Avukat Güven Gündüz; “Mega Medya Ailesinin 28. Yılını kutluyor, şehrimize bu önemli değeri kazandırıp bu günlere ulaştıran Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun’a da başarılarını devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

İskenderun ve Siyaset konularının konuşulduğu ziyaret sonrası, DEVA Partisi İskenderun İlçe Başkanı Avukat Güven Gündüz, Mega Medya’nın anı defterini imzalayarak, Mega Medya Grubu ekibi ve DEVA Partisi yönetim kurulu ile hatıra fotoğraf çekildi.










Yorum Gönder