Doç. Dr. Necmettin Çalışkan Mega Medya’ya Konuk Oldu

29 Mart 2024 Cuma 16:53
Bu haber 86 kez okundu

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan Mega Medya Grubu stüdyolarından canlı olarak yayınlanan Cem Pehlivan’ın hazırlayıp sunduğu ‘Yarını Konuşuyoruz’ adlı programa konuk oldu.

Doç. Dr. Necmettin Çalışkan Mega Medya'ya Konuk Oldu

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan Mega Medya Grubu stüdyolarından canlı olarak yayınlanan Cem Pehlivan’ın hazırlayıp sunduğu ‘Yarını Konuşuyoruz’ adlı programa konuk oldu.

Mega Medya Grubu stüdyolarından canlı olarak yayınlanan ‘Yarını Konuşuyoruz’ programına konuk olan Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, 6 Şubat depremlerinden sonra Hatay’ın genel durumu, Hatay’ın coğrafi konumunun avantajları ve zenginlikleri, ülke ekonomisi ve yaklaşmakta olan yerel seçimler konusunda bilgileri Mega FM dinleyicileriyle paylaştı.

Hatay’a hizmet için yola çıktıklarını belirten Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan; “Bu seçim asla sıradan bir seçim değildir. 1 Nisan itibariyle Türkiye'de siyaset yeniden dizayn edilecektir ve bu da bizlerin hep birlikte yapacağı mücadele ile mümkündür. Sembolik olarak yola çıkıyor değil tersine kazanmak için başarmak için Hatay'a hizmet için, tüm deprem bölgesine hizmet için, tüm deprem bölgesinin algılarla yok edilmesine müsaade etmemek için birlikte başarmak için yola çıkıyoruz. Bizim partimiz bütün siyasi partilere eşit mesafede yakın, bütün siyasi partilere eşit mesafede uzak bir partidir. Devletin dini adalettir. Devletin dini yükümlülüğü halkına adil davranmasıdır. Belediye olarak adaletli bir sistemi benimseyeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Herkese eşit ve adil hizmet götürmek öncelikli hedefimizdir. Son söz milletimizindir. Milletimizin, şehrimizi, şehrimize gözü gibi bakacak kişilere emanet etmesi gerekir. Bu görev de bize verilirse, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada canla başla bu görevi yerine getirme gayreti içerisinde olacağız. Tüm halkımıza seçimlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. 

Mega Radyo stüdyolarından canlı yayınlanan ‘Yarını Konuşuyoruz’ söyleşi programı, FM bandı 97,7 frekansından ve eşzamanlı olarak www.megaradyoiskenderun.com internet üzerinden canlı yayınlandı. Gazeteci Cem Pehlivan’ın hazırlayıp sunduğu programın yönetmenliğini Mustafa Mert ve Şirvan Selçuk yaptı.


Yorum Gönder