Doğantan, ‘Emek Eşittir Başarı’ Mesajı Verdi!

18 Ağustos 2022 Perşembe 11:33
Bu haber 395 kez okundu

İYİ Parti Hatay Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Zafer Doğantan, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Doğantan, ‘Emek Eşittir Başarı' Mesajı Verdi!

İYİ Parti Hatay Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Zafer Doğantan, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

İskenderun Gazeteciler Cemiyetini (İGC) ziyaret eden İYİ Parti Hatay Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Zafer Doğantan, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İGC Başkanı Diyap Atar, Yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler tarafından karşılanan Doğantan ve ekibi, meydanını önemine değinerek gazetecilerin çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Diyap Atar, ziyaret ile ilgili güzel düşüncelerini paylaşmasının ardından ülkemizin güzelliklere ihtiyacı olduğunu belirtti.

İYİ Parti Hatay Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Zafer Doğantan, “Dil-din-ırk olarak değil insan odaklı bakış açımızla gruplama olmadan barış ve huzur ortamını bu ülkede yaşamak istiyoruz. Tüm gayretimiz ortak hareket etmektir. Ülkeyi seviyorsan bizimlesin mantığından hareketle siyasi çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her gittiğimiz yerde halkımızın yakın ilgisi bizleri umutlandırıyor. “Emek Eşittir Başarıdır” mesajını verdi.

1956 yılında Antakya’da doğdu. Atatürk Üniversitesi’nde bölüm birincisi olarak üniversite eğitimini tamamladı. Gaziantep ODTÜ’de (1979) Akademisyen olarak göreve başladı. ODTÜ’de Yardımcı Profesör ve Doçentlik görevlerinde bulundu. Anadolu Üniversitesinde ikinci lisans eğitimini tamamladı.

Mustafa Kemal Üniversitesi (1993) Mühendislik- Mimarlık Fakültesinin Kurucu Dekanı olarak görev yaptı. İskenderun Teknik Üniversitesinin Rektör Yardımcılığı görevinde de bulunan Prof. Dr. Zafer Doğantan, 2019 yılından itibaren İYİ PARTİ İskenderun ilçesinde üye olarak görev yaptı.

İlçe Başkan Yardımcısı ve divan üyesi olarak halen görev yapan Prof. Dr. Zafer Doğantan, Hatay Devleti zamanında Milletvekili ve Meclis Başkan Vekilliği yapmış, Hatay Devleti'nin Anavatan’a katılmasının ardından üst üste iki kez Antakya Belediye Başkanlığı'nı yapan Av. Vedi Karasbay’ın torunudur.

Yorum Gönder