Dörtyollu Şehit Son Yolculuğuna Uğurlandı

22 Eylül 2023 Cuma 16:22
Bu haber 253 kez okundu

Osmaniye’de görevi başındayken şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Bozkurt’un naaşı Osmaniye’den memleketi olan Dörtyol’a getirildi.

Dörtyollu Şehit Son Yolculuğuna Uğurlandı

Osmaniye’de görevi başındayken şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Bozkurt’un naaşı Osmaniye’den memleketi olan Dörtyol’a getirildi. İlk olarak helallik alınması için Yeşilköy Mahallesi’ndeki babaevine getirilen şehidin naaşı daha sonra törenin yapılacağı Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Akgöbek Kum Yığını Mezarlığı’na götürüldü.

Törene şehidin ailesi ve yakınlarının acısını paylaşmak ve onlara destek olmak amacıyla Vali Mustafa Masatlı, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Orgeneral Ali Çardakçı, Milletvekilleri ve protokol mensupları katıldı.

Duygulu anların yaşandığı törende Şehidin ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileyen Hatay Valisi Mustafa Masatlı, vatanımızı canları pahasına koruyan Aziz Şehitlerimize minnettar olduğumuzu belirterek onların hatıralarına her zaman sahip çıkılacağını ve emanetleri olan vatanımıza ilelebet kimsenin el uzatamayacağını dile getirdi. Vali Masatlı, Şehidimizin ailesine sizler de şu andan itibaren Devletimize emanetsiniz. İçiniz rahat olsun, dedi.

Kılınan cenaze namazının ardından şehidimizin naaşı, dualar ve tekbirler eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.



Yorum Gönder