‘Dostlar Dergâhı’ Mega Radyo’da

07 Aralık 2018 Cuma 10:09
Bu haber 753 kez okundu

Bir süredir Mega Radyo’da Çarşamba akşamları canlı yayınlanan“Dostlar Dergâhı” adlı sohbet programı, radyo dinleyenlerin ilgi odağı oldu.

‘Dostlar Dergâhı'  Mega Radyo'da

 

‘Dostlar Dergâhı’

Mega Radyo’da

Bir süredir Mega Radyo’da Çarşamba akşamları canlı yayınlanan“Dostlar Dergâhı” adlı sohbet programı, radyo dinleyenlerin ilgi odağı oldu.

Doç. Dr. Yasin Erdoğan ile yakın dostu kentin sevilen simalarından Dr. Suat Yiğit’in birlikte sundukları “Dostlar Dergâhı” adlı sohbet programı muhabbeti seven Mega Radyo dinleyenlerin hoşça vakit geçirmesini sağlıyor.

Mega radyo dinleyenleri, arada toplumsal ve duygusal şiirlerin yanı sıra sosyal mesajlar ve ince esprileriyle günün yorgunluğunu atıp radyo dinleme ve ruhen dinlenme zevkini tattıran dostların keyifli sohbetini dinlemek için adeta Çarşamba akşamlarını iple çekiyorlar.

Hafta içi Çarşamba akşamları saat 20:00’de canlı yayınlanan programda sıkı dostlar Mega Radyo Stüdyolarında dinleyenleriyle buluşuyor. Dostlar Dergâhı programında her yayın günü için bir konu belirleniyor ve o konu üzerinde derin, felsefi bazen de esprilerle renklenen doğaçlama sohbet gerçekleşiyor. Yine konuyla ilgili şiirler seslendiriliyor, samimi ve keyifli sohbete uygun müzik eserleri paylaşılıyor. 

Mega Radyo stüdyolarından FM 97.7 frekansından her Çarşamba akşamı canlı yayınlanan, derin sohbetlerin yanı sıra nostaljik şiirler ve müzik dinletileriyle keyifli muhabbet tadında gerçekleşen “Dostlar Dergahı” programını aynı anda www.megaradyoiskenderun.com adresinden de dinleyebilirsiniz.

 

Yorum Gönder