Dostları Güner Ailesi’nin Acısını Paylaştı

31 Temmuz 2018 Salı 14:10
Bu haber 873 kez okundu

Yaklaşık sekiz ay önce, ani vefatıyla zamansız Hakk’a yürüyerek ailesini ve sevenlerini hüzne boğan merhum Ali Güner, ebedi istirahatgahının tamamlanması münasebetiyle evlatları, ailesi, akrabaları ve sevenleri tarafından anıldı.

Dostları Güner Ailesi'nin Acısını Paylaştı
Yaklaşık sekiz ay önce, ani vefatıyla zamansız Hakk’a yürüyerek ailesini ve sevenlerini hüzne boğan merhum Ali Güner, ebedi istirahatgâhının tamamlanması münasebetiyle evlatları, ailesi, akrabaları ve sevenleri tarafından anıldı.

Profesyonel Futbol camiasının ve İskenderun’un sevilen renkli simalarından, uluslar arası futbol menajeri ve futbol yorumcusu Cihangir Güner ve ailesi tarafından merhum Ali Güner’in ruhuna ithaf edilen dualarla ikram edilen anma yemeğinde Güner ailesini dostları ve sevenleri yalnız bırakmadılar.

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında vefat eden Ali Güner’in kabri başında geçtiğimiz hafta sonunda ailesi ve yakınları bir araya gelerek merhumun ruhuna dualar ithaf ettiler. Daha sonra Merhumun Kocatepe Mahallesindeki evinde toplanan aile ve sevenleri, Güner ailesinin sunduğu geniş sofrada bir araya gelerek Ali Güner’i andılar.

Güner ailesinin bu acı gününde spor, iş ve siyaset dünyasından dostları ile bazı STK temsilcilerinin yanı sıra merhumun ve ailenin sevenlerinden oluşan kalabalık dostlar bir araya gelerek ailenin yanında yer aldılar.

Merhum Ali Güner’in eşi, acılı anne Arife Hanım ile evlatları Rıza ve Cihangir Güner’in samimiyetle ev sahipliği yaptığı anma davetinde dostlar taziyelerini ileterek Güner ailesinin acısını paylaştılar.

Dostlarıyla ayrı ayrı ilgilenen ve duygularını dile getiren Cihangir Güner; “Babamı kaybettiğim an büyüdüğümü sorumluluklarım olduğunu anladım. Benim için babam son nefesim, canımdır. O’nu yaşadığım sürece yaşatacağım. Benim için zamanın durduğu andır babamın hakka yürümesi. Onu çok özlüyoruz. Babamızı yüreğimizdeki olanca sevgiyle ve saygıyla anıyoruz. Işıklar içinde uyusun, devri daim, ruhu şad olsun.

Canımız Baba’mızın Hakk’a yürüdüğü günden bugüne büyük acımızı paylaşan, yanımızda olan, bizleri onurlandıran siz değerli dostlarımızı ailem adına yürek dolusu sevgiyle, saygıyla kucaklıyor, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Mega Medya ailesi olarak sabır ve başsağlığı temennilerimizle Güner ailesinin acısını paylaşırken merhum Ali Güner’e Allah’tan rahmet dileriz.



Yorum Gönder