Dr. Şahutoğlu’ndan Mega’ya Ziyaret

28 Nisan 2018 Cumartesi 18:25
Bu haber 906 kez okundu

Palmiye Hastanesi Başhekimi, CHP Kurultay Delegesi ve İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, uzun süredir sürdürdüğü adaylık çalışmaları kapsamında Mega Medya Grubu’nu ziyaret etti.

Dr. Şahutoğlu'ndan Mega'ya Ziyaret

Palmiye Hastanesi Başhekimi, CHP Kurultay Delegesi ve İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, uzun süredir sürdürdüğü adaylık çalışmaları kapsamında Mega Medya Grubu’nu ziyaret etti.

Mega Medya Grubu genel müdürü Semir Yazıcı ve Haber müdürü, İHA bölge temsilcisi Mustafa Mert ile birlikte gündeme ilişkin konularda istişarelerde bulunan Dr. Yılmaz Şahutoğlu yerel seçim ve belediye başkanlığı adaylığı sürecini değerlendirdi.

İskenderun Belediye Başkanlığına talip olduğunu ve bu yolda uzun zamandır çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Şahutoğlu; “İskenderun’un siyasetine, sosyal ve kültürel hayatına, ekonomik hayatına canlılık kazandırmak, kentin barış ve huzuruna katkı sunmak, birikimim ve vizyonumla İskenderun’a hak ettiği hizmeti getirmek adına, Belediye Başkanlığına talibim ve bu yönde çalışmalarıma ara vermeden devam ediyorum. Halkımızı Her kesimine ulaşıp gönül köprüleri oluşturuyorum” dedi.

Yerel seçimlerin şu anda ikinci planda kaldığını ifade ederek, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde CHP’li adaylara başarılar dileyen Belediye Başkan Aday Adayı Şahutoğlu; “CHP’nin bir neferi olarak Demokrasi, adalet ve Cumhuriyetimizin kazanımları doğrultusunda Ülkemiz için hayırlı sonuçlar elde etmeyi hedefleyerek var gücümüzle çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin daim olması ve partimizin başarısı için elimizden geleni yapıyoruz.  Ülkemizin tekrar önünün açılmasına dönük, partimizin alacağı siyasi çalışma kararlarının her aşamasında ve her evresinde var gücümle aktif olarak katkı sunmaya çalışıyoruz. Milletvekili adayı kim olursa olsun, ülke menfaatini önceleyen bir zihniyetle katkı ve destek verme noktasında arkadaşlarımın başarısı için de var gücümle çalışacağım” dedi.

Genel seçimlerin ardından Ülke gündemine yerleşecek olan yerel seçimlerin önemine değinen Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun Belediye Başkanlığını alma noktasında ciddi hedefler koyduklarının altını çizdi.  Dr. Şahutoğlu özetle şunları söyledi; “Uzun zamandır İskenderun’da ihmal edilmiş, dokunulmamış ve ulaşılamamış kesimlerle, sosyal katmanlarla uzun yıllara dayalı çok yakın, samimi ilişkiler içerisindeyiz. O insanlarla gerçekten iyi niyete dayalı devam eden karşılıklı pozitif diyaloglarımızın, bu süreç içerisinde yaptığımız çalışmalar bazında karşılığını almaya başladığımızı ifade etmek istiyorum. Çünkü vatandaş samimiyet istiyor. Vatandaş dürüstlük istiyor. Vatandaş iyi niyetli insan istiyor. Vatandaş dokunabileceği, vizyon sahibi, ahlaklı, namuslu yönetici istiyor. Vatandaş her şeyden önce barışı, huzuru, kardeşliği, birliği, dirliği sağlayacak ve bu memlekete modern bir şehir anlamında hem fiziksel hem sosyal manada ivme kazandıracak, yeterliliğine inandığı bir yönetici arayışı içerisindedir. Şehri yönetmek ciddi bir birikim gerektirir bu birikime sahip insanın da aynı zamanda ahlaklı, namuslu ve iyi niyetli olması lazım. Çünkü şehir yönetmek sadece kaldırım yapmak, sadece asfalt dökmek değildir. Bunlar bir şehrin bedeni ise, bu şehrin de bir ruhu vardır. Bu ruhu da şehrin sosyal hayatıdır. Şehrin ekonomik faaliyetleridir. Şehrin kültürüdür, sanatıdır, sporudur. Şehri yönetecek insanın entelektüel birikiminin üst düzeyde olması gerektiğini düşünüyorum. Bunun da ötesinde şehri yönetmeye talip olan insanın aynı zamanda ulusal ve uluslararası bağlamda dış yapılarla entegrasyon kurabilecek, şehrin tanıtımını ulusal ve uluslararası düzeyde yapabilecek birikim ve donanıma sahip olması gerekir. Bu şehrin neredeyse ruhu tüketilmiş, kentin bu miskin kaderini değiştirmeye, buraya neşter atmaya geliyoruz. Bu konuda ciddi bir iddia ile geliyoruz. Şehrin hem fiziksel yapısını, hem şehrin ulusal ve uluslar arası bağlamdaki tanınırlılığını yapacağımız icraatlarla, yatırımlarla, sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerle tanıtma noktasında çok güçlü bir iradeyle geliyoruz. İskenderun’un devletten alması gereken katkıyı da hizmeti de hak ettiği şekilde alma noktasında bunu başaracağız. Herkesin memnuniyetini, mutluluğunu sağlayacak, yaşam standartlarını iyileştirecek sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler ile katkı sağlayacak projelerin içerisinde yer alacağız. Bunları yaparken bizimle beraber hareket eden geniş halk kitleleriyle, sivil toplum örgütleriyle, kanaat önderlerimizle, muhtarlarımızla, basınımızla kısacası topyekûn 250 bin İskenderunlu vatandaşımızla birlikte başaracağız.”

Yorum Gönder