Dualar DEVRİM GÜN İçin!

11 Haziran 2019 Salı 15:55
Bu haber 617 kez okundu

Manavgat’da düşen eğitim uçağında bulunan iki kişi öldü bir kişi yaralandı. Düşen uçaktan mucize eseri ağır yaralı olarak kurtulan Akademisyen Devrim Gün hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Dualar DEVRİM GÜN İçin!
Manavgat’da düşen eğitim uçağında bulunan iki kişi öldü bir kişi yaralandı. Düşen uçaktan mucize eseri ağır yaralı olarak kurtulan Akademisyen Devrim Gün hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Manavgat Atatürk Stadının arkasında bulunan pistten havalanan 172P TC-DBD tipi eğitim uçağı, havalandıktan 2 dakika sonra yaklaşık 300 metre ileride karpuz tarlasına düştü.
Düşen Uçaktan Yaralı Kurtuldu, Yaşam Mücadelesi Veriyor
Pilot Levent Arslan kaza yerinde, Bilgi Üniversitesi öğrencisi Ataberk Gökmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Aynı uçakta bulunan, bir dönem Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Kampüsü’nde Sivil havacılık yüksek okulunda görev yapan ve şimdi İstanbul Bilgi Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu Müdür Vekili Devrim Gün, kazada ağır yaralandı.
İstanbul Bilgi Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu Müdür Vekili Devrim Gün’ün durumunun ağır olduğu, yaşam mücadelesi verdiği hastanede yoğun tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Çevresinde sevilen biri olan akademisyen Devrim Gün’ün güçlü bir insan olduğunu söyleyen yakınları ve tanıyanları ağır yaralı Gün için üzüntülerini belirterek dualar ediyorlar, tedaviye cevap vereceği umudunu taşıyorlar.

Yorum Gönder