Eczacı Teknisyenlerden Mega’ya Ziyaret

17 Nisan 2018 Salı 19:03
Bu haber 911 kez okundu

İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Mega Medya Grubu’na nezaket ziyaretinde bulundular.

Eczacı Teknisyenlerden Mega'ya Ziyaret

İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Mega Medya Grubu’na nezaket ziyaretinde bulundular.

Hoşsohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, Mega Medya Genel Müdürü Semir Yazıcı, Mega Haber Müdürü ve İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölge Temsilcisi Mustafa Mert ile birlikte konuklarını ağırladılar.

Nazik ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Mega Medya Grubu yönetim kurulu başkanı Sabahattin Uygun, İlçemizin gerek ekonomik, gerekse sosyal olarak geldiği noktada, duyarlı sivil toplum örgütlerinin önemine vurgu yaparak konuklarına hoş geldiniz dedi.

Ziyaret esnasında, ev sahipleri ile genel gündeme dair istişarelerde bulunan, Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik; “ ilkeli ve pozitif habercilik anlayışından dolayı Mega Medya Grubu ailesini kutluyoruz. Kamuoyunu doğru bilgilendirmedeki hassasiyetiniz ve pozitif toplumsal mesajlarınızla yıllardır medya camiasında güvenilir kurumlar arasında olduğunuzu gözlemliyoruz. Bu bağlamda sizleri ziyaret ederek hem daha yakından tanışmayı hem de ilçemizin gündemini istişare etmeyi amaçladık. Bizler Toplumun orta ve taban kesimini temsil eden çalışanlarımızla bir anlamda toplumun nabzını da tutuyoruz. İlçemizin sorun ve ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında bu tür ziyaretler vesilesiyle yapılan fikir alışverişleri ile ortak akıl üretmeye çalışıyoruz. STK olarak birlik ve beraberlik içinde pozitif adımlar atmaya, sesimizi duyurmaya, güzide kentimizin ekonomik ve sosyal açıdan gelişmesi ve kalkınmasına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Mega Medya Grubu’nun çalışma ekibine başarılar dileriz. Bizlere zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Mega Medya Genel Müdürü Semir Yazıcı;   Basın Toplumun gözü, kulağı ve sesidir. Olaylar ve insanlar arasında güvenilir köprü durumundadır. Bu nedenle basın daima ilkeli, doğru, sorumlu, objektif ve pozitif olmalıdır. Biz de yıllardır bu ilkeli çizgimizden ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz. İşimizi düzgün yapmaya çalışıyoruz. Zira topluma karşı kendimizi sorumlu hissediyoruz. STK’lar da temsil ettikleri toplumun ortak sesidir. Sizler de birlik beraberlik içinde temsil ettiğiniz emekçi kesimin doğru sesi doğru gücü olmaya devam ettiğiniz sürece sesiniz daha gür çıkar. Pozitif faaliyetlerinizi bizler desteklemeye devam edeceğiz. Başkan Cemal Çelik’in şahsında yönetim kurulunuzu kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. İlçemizde güzel ve faydalı hizmetlerin gerçekleşmesi adına birlik, beraberlik ve dayanışma çerçevesinde hep birlikte ortak hedefler doğrultusunda gayret gösterilmesini temenni ediyoruz” dedi.

Yorum Gönder