Eczacı Teknisyenlerinden Mega Medya’ya Ziyaret

01 Mart 2022 Salı 15:40
Bu haber 419 kez okundu

İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Mega Medya Grubu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Eczacı Teknisyenlerinden Mega Medya'ya Ziyaret

İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Mega Medya Grubu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik ve yönetimi, geçtiğimiz günlerde annesi Fatma Uygun’un vefatı nedeniyle Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun’a da taziye dileklerini iletti.

Nazik ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Mega Medya Grubu yönetim kurulu başkanı Sabahattin Uygun, İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik ve yönetimine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret esnasında genel gündeme dair istişarelerde bulunan, Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik, ilkeli ve pozitif habercilik anlayışından dolayı Mega Medya Grubu ailesini kutladı.

Başkan Çelik, “Kamuoyunu doğru bilgilendirmedeki hassasiyetiniz ve pozitif toplumsal mesajlarınızla yıllardır medya camiasında güvenilir kurumlar arasında olduğunuzu gözlemliyoruz. STK olarak birlik ve beraberlik içinde pozitif adımlar atmaya, sesimizi duyurmaya, güzide kentimizin ekonomik ve sosyal açıdan gelişmesi ve kalkınmasına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Mega Medya Grubu’na çalışma ekibine başarılar dileriz” diye konuştu.







Yorum Gönder