Eczane Teknisyenleri Derneğinden İTSO’ya Ziyaret

15 Mart 2022 Salı 16:08
Bu haber 363 kez okundu

İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundular.

Eczane Teknisyenleri Derneğinden İTSO'ya Ziyaret

İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundular.

İskenderun Belen ve Arsuz bölgesinde aktif çalışan eczane teknisyenlerini bir çatı altında toplayan Derneğin deneyimli Başkanı Cemal Çelik ziyarette, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Sivil Toplum kuruluşlarının önemine dikkat çeken Çelik konuşmasında; birlik beraberlik vurgusu yaparak, “Şahsınızda İTSO Yönetimini de kutlamak istiyorum. Sürekli halkın içerisinde esnafın ve üyelerin sorunlarını dinleyen çözüm arayan ve şehrimiz ekonomisine değer katan projeler üretiyorsunuz. Şehrimizin güzide odası olan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odamızı yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Sağlık hepimiz için çok önemli. Bizlerde birlik ve beraberlik adına halkımızın sağlığı için çalışıyoruz” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneğinin şehrimizde aktif olarak çalıştığını ifade etmek istiyorum. Burada sizlerin bilgi, birikim ve deneyimleriniz de çok önemli. Sağlık adına göstermiş olduğunuz çabalardan ötürü teşekkür ediyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneğinin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Müfit Tennioğlu ve Raşit Özyurt yer aldı.

Yorum Gönder