Eczane Teknisyenleri Derneği’nden Meslek İçi Dayanışma Toplantısı

23 Ekim 2023 Pazartesi 15:30
Bu haber 232 kez okundu

Akdeniz Eczane Teknisyenleri Derneği tarafından düzenlenen meslek içi dayanışma toplantısı İskenderun’da gerçekleştirildi.

Eczane Teknisyenleri Derneği'nden Meslek İçi Dayanışma Toplantısı

Akdeniz Eczane Teknisyenleri Derneği tarafından düzenlenen meslek içi dayanışma toplantısı İskenderun’da gerçekleştirildi.

Akdeniz Eczane Teknisyenleri tarafından Başkanı Cemal Çelik’in girişimleriyle gerçekleştirilen toplantı Yükseliş Koleji salonunda gerçekleştirildi.

Eczacı teknisyenlerinin bir araya gelerek meslek için çalışma prensiplerinden mesleğe olan saygıya kadar birçok konu tartışıldı. Toplantıya Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, İskenderun Eczacılar Odası Başkanı Ebru Celasun, Mardin, Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kilis ve Hatay oda başkanları ile yöneticileri katıldı.

Meslek için eğitim toplantısının açılışı konuşmasını Akdeniz Eczane Teknisyenleri Genel Başkanı Cemal Çelik yaptı. Başkan Çelik, “Bölgemizde gerçekleştirilen bu toplantı meslek içerisinde yaşanan sorun ve sıkıntıların giderilmesi için bir araya gelmiş bulunuyoruz tüm arkadaşlarımızın konuşacağı bir toplantı bizleri burada yalnız bırakmayan Belen Belediye Başkana İbrahim Gül ve Ticaret Odası Başkanı Levent Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Gönder