Emekçi Kadınlardan Başkan Güven’e Ziyaret

08 Mart 2021 Pazartesi 16:59
Bu haber 458 kez okundu

Yöresel Ürünler Kadın Eli Semt Pazarı’nın emekçi kadınlarından, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’e teşekkür ziyareti.

Emekçi Kadınlardan Başkan Güven'e Ziyaret

Yöresel Ürünler Kadın Eli Semt Pazarı’nın emekçi kadınlarından, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’e teşekkür ziyareti.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Yöresel Ürünler Kadın El Semt Pazarı’nın emekçi kadınlarının gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Arsuz Belediye Başkanı olduktan sonra özellikle ilçede yaşayan ve ürettiği ürünleri pazarlama imkânı bulamayan kadınlara imkân sağlayan Başkan Güven, her zaman hem belediye hem de şahsi olarak kadınların yanında olduklarını söyledi.

Başkan Asaf Güven, “Belediyelerin asli görevlerinin yanında başka görevleri de vardır. Bunlardan bir tanesi ekonomisi kötüye giden vatandaşımıza bir şekilde katkıda bulunmaktır. Bu amaçla da ev hanımlarının, emeklerinin heba olmaması amacıyla, kadınlarla ilgili projelerin olması gerektiğine inandık. Kadınların üretmesi demek, sosyal toplum içerisinde var olması demektir. Başlarının dik olması demektir. Bu düşünceyle 2019 yılında kadın eli semt pazarlarını hayata geçirdik. Pandemi sürecinin devam etmesi ve getirilen sınırlamalar tabiki bu pazarları olumsuz etkiledi. Dilerim en kısa süre içerisinde bu sıkıntıları atlatırız. Bizleri bu anlamlı günde ziyaret eden, gerçek emekçi kadınlarımıza teşekkür ediyor, bu vesileyle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum,” dedi. Ardından Başkan Güven tüm kadınlara karanfil takdim etti.

Yorum Gönder