Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu’na Bahar Geldi

30 Nisan 2019 Salı 16:02
Bu haber 688 kez okundu

İskenderun Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu idaresi ve okul aile birliği kermes ve sosyal etkinlik programı düzenledi.

Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu'na Bahar Geldi

İskenderun Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu idaresi ve okul aile birliği kermes ve sosyal etkinlik programı düzenledi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen kermese İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Önder Sarı, İskenderun Emine Saadet Çarmıklı Ortaokul Müdürü İbrahim Seçkin, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katılım gösterdi.

Velilerin hazırladığı birbirinden güzel yiyecek ve tatlılar, el emeği börekler yapılırken diğer taraftan da öğrencilerin yüzleri boyandı. İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Önder Sarı, düzenlenen kermeste emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kermeste konuşma yapan okul müdürü İbrahim Seçkin, İskenderun’un güzide okullarından Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu’nun sosyal ve kültürel faaliyetlerindeki başarısının devam edeceğini belirterek: “Biz okul, aile ve öğrenci arasındaki dayanışmayı sağlamak pekiştirmek şu doğal ortamı oluşturmak ve bilgi alışverişinin devamı yönündeki gayretlerimizi sergilemek istiyoruz. Saygılı, düşünen üreten ve yorum yapan kendini yenileyen Atatürk’ün izinde giden onun ilke ve inkılaplarına bağlı öğrenci yetiştirmenin mutluluğu içindeyiz. Amacımız ümit çiçeklerini yetiştirmek bilgiyle donanıp ulu çınar yapmanın ve onlara kâinatın mührünün vurulmasını sağlamaktır. Bu kermes ve sosyal etkinlik gibi faaliyetlerin bizleri yakınlaştırmak ve kaynaştırmak bakımından olumlu katkılarını düşünerek devamını diliyorum. Şu görünüm bir sevgidir bu bir coşkudur. Bu bir hoşgörüdür, bir iletişimdir, birlik beraberliktir. Bu bir festivaldir. Velisiyle, öğretmeniyle öğrencisiyle misafiriyle doğal bir güzelliktir. İç içe olarak oluşturulan muntazam bir manzaradır. Birliğin, beraberliğin hoşgörünün bir tablosudur. Bu bir fotoğraftır. Bu bir resim karesidir.” ifadelerine yer verdi.

Seçkin ayrıca hayırsever iş adamı Nurettin Çarmıklı’nın okulun zor zamanlarında ihtiyaçlarını karşılamak için verdiği destek ve yardımlardan dolayı da şükranlarını iletti. Yapılan konuşmanın ardından İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Önder Sarı, İskenderun Emine Saadet Çarmıklı Ortaokul Müdürü İbrahim Seçkin, veliler ve öğrencilerin hazırlamış olduğu birbirinden güzel el işleri ve yemeklerin bulunduğu stantları gezerek, veli ve öğrencilerle sohbetler ettiler.

Etkinlik sonunda kura çekilişi sonunda okul öğrencilerine bisiklet ve tablet hediye edildi. İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Önder Sarı çektiği kura sonucu bisiklet hediye ederken, okul müdürü İbrahim Seçkin ise tablet hediye etti. İskenderun Emine Saadet Çarmıklı Ortaokul Müdürü İbrahim Seçkin, İskenderun’da ortaokullar arası düzenlenen Salon futbolu (FUTSAL)’da dereceye girerek 3. olan öğrencilere kupasını vererek teker teker tebrik etti.  

Yorum Gönder