Emniyet Müdürü Güneş’ten Başarıya Takdir

25 Ekim 2019 Cuma 15:01
Bu haber 718 kez okundu

Hatay’ın İskenderun İlçesinde göreve başlayalı kısa bir süre olmasına rağmen gerçekleştirdiği ‘Güven ve huzur’ denetimleriyle dikkat çeken Emniyet Müdürü Nevzat Güneş , özveri ile çalışan personeli takdir belgesiyle ödüllendirdi.

Emniyet Müdürü Güneş'ten Başarıya Takdir
Hatay’ın İskenderun İlçesinde göreve başlayalı kısa bir süre olmasına rağmen gerçekleştirdiği ‘Güven ve huzur’ denetimleriyle dikkat çeken Emniyet Müdürü Nevzat Güneş , özveri ile çalışan personeli takdir belgesiyle  ödüllendirdi.
Halkın huzuru ve güvenliği için yoğun bir mesai harcayan, özveriyle çalışan polisleri ve 3 mahalle bekçisini  ödüllendiren İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş , makamda gerçekleşen törende personeline teşekkür etti.
İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Devlet için yapılan özverili çalışmaların takdir edilmesinin başarı çıtasını yükselttiğine inandığını ifade ederek “Bu nedeniyle başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum” dedi.
Mülki amiri olarak İlçe Kaymakamı İskender Yönden’in de yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini vurgulayan İlçe Emniyet Müdürü Güneş “Bu konuda çalışan ve halkının huzuru ve güveni için çaba harcayan personele takdir belgesi verilmesi konusunda bizlere talimat verdi. Sizler devletine bağlı ve halkının huzuru için çalışan meslektaşlarımı canı gönülden kutluyorum” diye konuştu.

Yorum Gönder