Emniyetten Uyuşturucuya Taviz Yok!

30 Ocak 2018 Salı 15:42
Bu haber 732 kez okundu

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği, halkın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, gençleri ve çocukları kötü ve zararlı alışkanlıklardan korumak amacıyla operasyonlarını aralıksız sürdürüyor.

Emniyetten Uyuşturucuya Taviz Yok!

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği, halkın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, gençleri ve çocukları kötü ve zararlı alışkanlıklardan korumak amacıyla operasyonlarını aralıksız sürdürüyor. Gençleri, alkol, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar ve benzeri kötü ve zararlı alışkanlıklar korunması amacıyla çalışmalarını titizlikle ve hassasiyetle sürdüren ekipler, bu kapsamda 19-26 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirdikleri 9 ayrı operasyonda 12 kişiyi gözaltına alarak, haklarında yasal işlem başlattı.

Ekiplerin, Narkotik Suçlar kapsamında gerçekleştirdikleri operasyonlarda toplamda 30 gr. kokain maddesi, 5 gr. esrar maddesi, 60 adet Captagon uyuşturucu hap maddesi ve 3 adet Extasy uyuşturucu hap ele geçirildi.

İskenderun Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının vatandaşların güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev yaptığı belirtilirken, yürütülen çalışmaların kararlılık ve ciddiyetle devam edeceği vurgulandı.

Yorum Gönder