‘En Büyük Engel Sevgisizliktir’

10 Mayıs 2018 Perşembe 18:02
Bu haber 805 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

‘En Büyük Engel Sevgisizliktir'

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ‘Engelliler Haftası’ dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, toplumla bütünleşmelerini ve geleceğe umutla bakabilmelerini sağlamak, onları toplumsal hayatta etkin ve verimli kılmak adına dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın güçlenmesine vesile olan “Engelliler Haftası”nın çeşitli faaliyetlerle kutlanmakta olduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil, mesajında şunları kaydetti:

“Toplumda her ferdin olduğu gibi engelli fertlerin de doğuştan gelen temel hak ve hürriyetlerden en iyi şekilde yararlanmalarının temini, şartlarının en üst seviyeye yükseltilmesi ve sosyal hayata dâhil edilmeleri; insana ve topluma karşı olan sorumluluğumuzun bir gereğidir.

Onların hayatın tüm alanlarında varlık göstermelerine yardımcı olma hususunda herkese önemli görevler düşmektedir. Engelli vatandaşlarımızın huzur ve refahı için değişen şartlar ve ihtiyaçlar da dikkate alınarak topyekûn bir gayret sarf edilmesi gerekmektedir.

Bu düşüncelerle, ‘Engelliler Haftası’nın toplumdaki hassasiyetin artmasına vesile olmasını temenni ederek tüm engelli kardeşlerimi ve ailelerini sevgiyle kucaklıyor, onlara sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.”

Yorum Gönder