Engel Tanımayan Engelli Kursiyerlere Tam Not

11 Temmuz 2018 Çarşamba 20:55
Bu haber 699 kez okundu

İskenderun Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) ve Hatay Valiliği tarafından finanse edilen ‘Engelliyim, Engel Tanımam’ projesi engelli kursiyerleri engel tanımıyor.

Engel Tanımayan Engelli Kursiyerlere Tam Not
 İskenderun Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES)  ve Hatay Valiliği tarafından finanse edilen ‘Engelliyim, Engel Tanımam’ projesi engelli kursiyerleri engel tanımıyor.

İskenderun sahilinde bulunan Engelsiz Atölye Salonu’nda eğitim alan kursiyerleri ziyaret eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eğitmenler ve görevlilerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Engellileri sosyal hataya kazandırmak ve üretime katıp, hayata bakış açılarını değiştirmek için her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Seyfi Dingil, “Engelsiz atölyemizde ‘Engelliyim Engel Tanımam’ projesiyle açılan kursumuzda mesleki eğitimlerle engelli bireylerimizin istihdam edilebilirlikleri arttırılacak ve sosyoekonomik yönden gelişmeleri sağlanıyor. Engelsiz atölyemiz tüm engelli bireylerimize sürekli hizmet sunacaktır. Tüm kursiyerlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Verilen eğitimlerden dolayı memnuniyetlerini ifade eden engelli kursiyerler ise, “Burada oldukça verimli eğitimler alıyoruz. Sağ olsun eğitimcilerimiz bizimle yakından ilgileniyor. Bizlere bu imkanı sağlayan öncelikle başkanımızdan, tüm kurum ve kuruluşlardan Allah razı olsun” şeklinde konuştular.








Yorum Gönder