Engel Tanımayanlardan İGC’ye Ziyaret

13 Ocak 2022 Perşembe 16:30
Bu haber 361 kez okundu

İskenderun’da bulunan Engelliyim Engel Tanımam dernek yönetimi İskenderun Gazeteciler Cemiyet Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerini cemiyet binasında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Engel Tanımayanlardan İGC'ye Ziyaret

İskenderun’da bulunan 'Engelliyim Engel Tanımam' dernek yönetimi İskenderun Gazeteciler Cemiyet Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerini cemiyet binasında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Gazeteciler cemiyetine yapılan ziyaretten dolayı Engelliyim engel tanımam derneğine teşekkür eden İskenderun Gazeteciler cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Engellilerin her daim yanlarında olacaklarını bu konuda ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirtti.

İskenderun Engelliyim Engel tanımam derneği Başkanı Kamil Göçmen, yöneticiler Serdar Kırdar ve İbrahim Yıldız göreve gelen Başkan Diyap Atar ve yönetimine hayırlı hayırlı olsun dileklerini iletirken, yaşadıkları sıkıntıları da dile getirdiler.

Başkan Göçmen, İskenderun da engellilerin en büyük sorunlarının işsizlik olduğunu dile getirerek bölgemizde bulunan fabrikalar ya da kurumsal yapılan malesef ki bizlere iş vermiyorlar yasada engelli çalıştırılma zorunluluğu olmasına rağmen kimse işe bizleri almıyor dedi.

Yorum Gönder