Engelleri Birlikte Aşalım

16 Haziran 2022 Perşembe 09:48
Bu haber 372 kez okundu

İskenderun Körfez Lions Kulübü tarafından İskenderun Engelliler Spor kulübüne tekerlekli sandalye hediye edildi.

Engelleri Birlikte Aşalım

İskenderun Körfez Lions Kulübü tarafından İskenderun Engelliler Spor kulübüne tekerlekli sandalye hediye edildi.

Engelliler Derneğinde gerçekleştirilen Törene İskenderun Kaymakam vekili Payas Kaymakamı Polat Kara, Dernek başkanı Suat Atasever, Körfez Lions kulübü Başkanı Nilden Uz ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve engelliler katıldı.

Kaymakam Kara’yı kapıda karşılayan Başkanlar daha sonra hediye edilecek olan tekerlekli sandalyelerin hediye edileceği bölgeye geçtiler. İskenderun Engelliler spor kulübü başkanı Suat Atasever, Bölgemizde bulunan engellilerin yaşama tutunmaları için mutlaka sosyal etkinliklere katılmaları gerektiğini belirtirken, derneğe bağış yapan lions kulübüne de teşekkür ediyorum dedi.

İskenderun Körfez Lions kulübü Başkanı Nilden Uz ise, Dünya’da 300 ülkede bulunan ve Türkiye’de de bir buçuk milyon üyesi bulunan bir kulüp. Bu kulübün en büyük amacı şansı bizlerden daha az olan insanlara şansımızı paylaşmak dedi.

İskenderun Kaymakam vekili ve Payas Kaymakamı Polat Kara ise Devletimiz ve milletimiz adına sizlere bu yaptığınız hayırlardan dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten Herkes birer engelli adayıdır dedi.









Yorum Gönder