‘Engelli Bireylere Akülü Tekerlekli Araç Desteği Sürüyor’

28 Aralık 2020 Pazartesi 14:00
Bu haber 886 kez okundu

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Belediye Binası önündeki açık alanda düzenlenen programda engelli bireylere akülü tekerlekli araç desteğinde bulundu.

‘Engelli Bireylere Akülü Tekerlekli Araç Desteği Sürüyor'

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Belediye Binası önündeki açık alanda düzenlenen programda engelli bireylere akülü tekerlekli araç desteğinde bulundu.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmak adına belediyemizden talepte bulunan ihtiyaç sahibi 20 vatandaşımıza daha Akülü Tekerlekli Sandalye hediye ettik. Sosyal Belediyecilik anlayışı gereği özellikle engelli vatandaşlarımızın sorunları ile yakından ilgileniyoruz. İmkanlar ölçüsünde sorunlara çözüm bulmaktayız" dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “İskenderun’da yaşayan tüm hemşerilerimizin huzuru ve mutluluğu için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Hemşerilerimizin dertlerine derman olmaz için çalışıyoruz. Onların memnuniyeti çok önemli. İhtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz""şeklinde konuştu.

Akülü tekerlekli sandalyelerini teslim alan vatandaşlar ise mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Engelli bireyler ve aileleri de desteklerinden dolayı Başkan Fatih Tosyalı ‘ya teşekkür ettiler.

Yorum Gönder