Engelliler Günü Etkinliklerle Kutlandı

03 Aralık 2019 Salı 16:51
Bu haber 648 kez okundu

İskenderun’da engelliler günü, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın da katıldığı etkinliklerle kutlandı.

Engelliler Günü Etkinliklerle Kutlandı
İskenderun’da engelliler günü, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın da katıldığı etkinliklerle kutlandı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ilk olarak engelli vatandaşlar ile belediye 5 Nolu sosyal tesislerinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Burada engelli vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Başkan Fatih Tosyalı, belediye olarak engelli vatandaşların her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirterek engelli bireylere karanfil dağıttı.

Ardından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile Atatürk Anıt Alanında düzenlenen çelenk sunma törenine katılan Başkan Fatih Tosyalı, tüm engelli vatandaşların Engelliler Gününü kutlayarak aileleri birlikte sağlıklı, mutlu bir hayat geçirmelerini temenni etti.

Daha sonra İskenderun Belediyesine ait Engelsiz Atölyede eğitim gören kursiyerler tarafından hazırlanan el sanatları sergisinin açılışını gerçekleştiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek sergilenen ürünler hakkında bilgiler aldı.

Göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar toplumun her kesimine hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Bugün burada bu anlamlı günde İskenderun Engelliler Spor Kulübüne yer tahsis ve açılış törenini gerçekleştirdik. Hayırlı uğurlu olsun. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Sizlerin de her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.

Engelli vatandaşlar, kursiyerler ve engelli sporcularda desteklerinden dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür ettiler.

Yorum Gönder