Erdoğan: ‘Kardeşim Recep Atakaş’a Şükranlarımı Sunuyorum’

11 Mart 2019 Pazartesi 18:03
Bu haber 732 kez okundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İskenderun’da düzenlenen miting sonrasında ziyaret ettiği Nihal Atakaş Camisi’ni gezerek, camiyi yaptıran İskenderunlu İşadamı Recep Atakaş’a teşekkür etti.

Erdoğan: ‘Kardeşim Recep Atakaş'a Şükranlarımı Sunuyorum'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İskenderun’da düzenlenen miting sonrasında ziyaret ettiği Nihal Atakaş Camisi’ni gezerek, camiyi yaptıran İskenderunlu İşadamı Recep Atakaş’a teşekkür etti. Camide kılınan akşam namazından sonra kısa bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mescit yaptıranların büyük sevap kazanacağını hatırlatarak, “İskenderun’a böylesine güzel bir camiyi kazandırdığı için çok değerli kardeşim Recep Atakaş’a şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İskenderun’daki coşkudan mutlu olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fuat, Fatih ve Ayhan Tosyalı’nın anneleri Pervin Tosyalı’yı ziyaret edip, bir süre Tosyalı Ailesi’yle sohbet ettikten sonra Nihal Atakaş Camisi’ne geçti.

Camiyle ilgili bilgiler alan ve akşam namazını cemaatle kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yoğun sevgi gösterileri arasında camiyi de gezdi.

Kılınan namazdan sonra; Recep Atakaş tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kur’an-ı Kerim ayetlerinin yazılı olduğu tablo takdim edildi.

Yorum Gönder